دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند. …

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 53

حجم فایل: 68 کیلوبایت

قیمت: 6000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • بررسی و مقایسه عوامل موثر بر فرایند یاددهی- یادگیری دانش آموزان در مدارس هوشمند و عادی شهری بجنورد، در قالب پاورپوینت و در 18 اسلاید، شامل مقدمه، هدف، نوع پژوهش، ابزار گردآوری داده ها، جامعه آماری تجزیه و تحلیل داده ها، مدرسه هوشمند، نقش، ... … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 583 کیلوبایت قیمت: 13000 تومان دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی و مقایسه عوامل موثر بر فرآیند یاددهی- یادگیری دانش آموزان در مدارس هوشمند و عادی شهری بجنورد، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش،…

  • دانلود مقاله با موضوع ایجاد لایه نانو کامپوزیت سطحی Al-Al2O3 با استفاده از فرایند اصطکاکی اغتشاشی و بررسی رفتار سایشی آن، در قالب pdf و در 10 صفحه. در این مقاله کاربردی، ایجاد لایه نانو کامپوزیت سطحی Al-Al2O3 با استفاده از فرایند اصطکاکی اغتشاشی و بررسی رفتار سایشی آن، مورد تحقیق و پژوهش قرار... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 10 حجم فایل: 2,576 کیلوبایت قیمت: 3850 تومان دانلود مقاله با موضوع ایجاد لایه نانو کامپوزیت سطحی Al-Al2O3 با استفاده از فرایند اصطکاکی اغتشاشی و بررسی رفتار سایشی آن، در…

  • در این فایل pdf مدیریت پسماند و فرایند تولید سیمان مورد بررسی قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 20 حجم فایل: 264 کیلوبایت قیمت: 6000 تومان دانلود مقاله در مورد مدیریت پسماند و فرآیند تولید سیمان، در قالب pdf و در 20 صفحه، شامل: چکیده مقدمه دلایل استفاده از سوخت جایگزین در صنعت سیمان وضعیت فعلی کنترل زباله در کشورهای در حال توسعه تولید سیمان و کنترل زباله مشارکت بخش های خاص و عام برای دست یابی به اهداف بین المللی توسعه راه کارهایی در بازیافت زباله در…

  • دانلود گزارش کارآموزی کنترل فرایند آماری در شرکت طراحی مهندسی شتابکار (ساپکو)، در قالب word و در 50 صفحه، قابل ویرایش، شامل آشنایی با شرکت شتاب کار، تاریخچه پروژه SPC در شرکت شتاب کار، مراحل انجام کار، 1-3 فصل اول: مفاهیم کلی 2-3 فصل… فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 50 حجم فایل: 254 کیلوبایت قیمت: 8000 تومان دانلود گزارش کارآموزی کنترل فرایند آماری در شرکت طراحی مهندسی شتابکار (ساپکو)، در قالب word و در 50 صفحه، قابل ویرایش، شامل: آشنایی با شرکت شتاب کار تاریخچه پروژه SPC در شرکت شتاب…

  • شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان شرکت کشت و صنعت فعالیت خود را در مقیاس 48400 هکتار از اراضی دشت مغان با عنوان کردن بهره گیری صحیح و مدار از اراضی قابل شرب دشت و نیز گسترش کشاورزی مکانیزه و همپا نمودن آن با صنایع وابسته از نیمه دوم سال 1351 آغاز نمود. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 22 حجم فایل: 14 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: شرکت سهامی کشت…

در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است:

طرح تحقیق:

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی

اهداف تحقیق:

چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.

دوماً: یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.

ب: فواید استفاده از رب گوجه فرنگی

امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد.

اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.

فرضیه ها:

الف: ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی

ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب

ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی

د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا

روش های گردآوری اطلاعات:

الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه

ب: استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه

5- نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه

5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت

6- استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:

کنسرو: صنایع محافظت کردن از محصول بسته بندی شده را گویند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی نوع کنسرو با وجود تاریخ تولدی و انقضاء و در نزد مشتری و کارخانه سازنده قابل شناسایی است.

پری هیتر: دستگاه تبادل حرارت است که با نصب این نوع تکنولوژی در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده می شود.

سورتینگ یا نوار نقاله: گوجه های شستشو داده شده به وسیله این دستگاه به داخل خط تولید انتقال داده می شود.

بچ: مخزن تلغیظ گوجه: گوجه حرارت داده شده به وسیله پمپ به این مخزن انتقال داده می شود وقتی آب گوجه به بریکس 37-35 درجه رسید رب از مخزن تخلیه می شود.

خردکن یا منوپمپ: دستگاه خردکن یا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال می دهد.

پاستوریزاستور: همان طور که از اسمش مشخص است پاستوریزه کردن آب گوجه را با مقدار نمک افزودنی در درجه حرارت 90-85 درجه انجام می دهد.

کانتی نیوس: دستگاه حالت دهنده به رب این دستگاه باعبور دادن آب گوجه از بین بخار آب باعث حالت دادن به آب گوجه و رساندن بخاز آب گوجه به نوعی فرموله سفت می باشد.

زمان اجرا:

در پروژه تحقیقی فوق مهمترین زمان در تمامی مراحل تولید فصل برداشت گوجه می باشد زیرا این زمان این امکان را فراهم می کند که با مواد اولیه در زمان برداشت و نحوه شستشوی گوجه خریداری شده و حمل مواد اولیه برخورد مستقیم داشته باشیم.

بنابراین زمان اجرای مناسب از ماه اردیبهشت تا آخر فصل مرداد می باشد که به طور مداوم گوجه مورد نیاز کارخانه خریداری می شود چرا که در غیر اینصورت کارآموز قادر به مشاهده چگونگی کیفیت مواد اولیه کارخانه و چگونگی حمل و سایر مشخصات محصول نخواهد بود.

مشکلات اجرا:

1- به علت استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی از آب چاه باید استفاده شود.

2- استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی رفت و آمد مناسب را با مشکل روبرو می سازد.

3- نبود مواد اولیه بسته بندی قوطی و کارتن در منطقه کشاورزی نحوه تهیه این اقلام را مشکل ساخته است.

4- هزینه حمل فروشنده و خریدار کالا باعث بالارفتن بهای تمام شده محصول می باشد.

این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد.

(فایل قابل ویرایش است)

فایل دارای نمودار است

تعداد صفحات: 53

عبارات و واژگان کلیدی:

  • کارآموزی رب گلچین مغان
  • گزارش کارآموزی رب گلچین مغان
  • کارورزی
  • دانلود کارآموزی رب گلچین مغان
  • دانلود گزارش کارآموزی کارخانه رب
  • دانلود گزارش کار کارخانه رب
  • خرید گزارش کارآموزی کارخانه رب
  • خرید گزارش کارورزی کارخانه رب
  • دانلود پروژه کارآموزی کارخانه رب

کلیک برای خرید