تحقیق کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی

دانلود تحقیق با موضوع کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه تحقیق: شیرامولوسیون پیچیده ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 155

حجم فایل: 2,451 کیلوبایت

قیمت: 12000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت 1400 تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح…

  • دانلود مقاله با موضوع تهیه و مشخصه یابی زیر لایه آلومینایی متخلخل به روش ریخته گری دوغابی جهت کاربرد در ساخت نانوفیلترها، در قالب pdf و در 11 صفحه. در این مقاله کاربردی، تهیه و مشخصه یابی زیر لایه آلومینایی متخلخل به روش ریخته گری دوغابی جهت کاربرد در ساخت نانوفیلترها، مورد تحقیق و پژوهش قرار... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 2,021 کیلوبایت قیمت: 3850 تومان دانلود مقاله با موضوع تهیه و مشخصه یابی زیر لایه آلومینایی متخلخل به روش ریخته گری دوغابی جهت کاربرد در…

  • دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 38 حجم فایل: 207 کیلوبایت قیمت: 4500 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: مقدمه و شرح محل کار آموزی 1 گزارش کار 2 بویلر 2 تقسیم بندی بویلرها 3 شرایط آب تغذیه دیگ 4 موقعیت نصب بویلرها 5 مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار 5 ساختمان و بدنه بویلر 7 وسایل و اتصالات دیگ 8 وسایل کمکی به کار…

  • دانلود طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی، در قالب word، به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 71 حجم فایل: 148 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با تولید فرآورده های لبنی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید فرآورده های…

  • دانلود تحقیق با موضوع تهیه و کاربرد مواد افزودنی در روغن های روان کننده، در قالب word و در 120 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: مقدماتی راجع به روغن های روان کننده، آزمایشات و کیفیت آن ها، انواع روان کننده ها، موارد استفاده روغن های… فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 120 حجم فایل: 2,428 کیلوبایت قیمت: 8000 تومان دانلود پایان نامه با موضوع تهیه و کاربرد مواد افزودنی در روغن های روان کننده، در قالب word و در 120 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: مقدماتی راجع به روغن…

دانلود تحقیق با موضوع کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی،

در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش.

مقدمه تحقیق:

شیرامولوسیون پیچیده ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته درصد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات به دست آمده از تخمیر شیر، مزه های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرآیند، محصولات متفاوت تولید می شود. ارگانیزم های عمده ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می کنند، شامل لاکتوبا سیلوس ها و استرپتوکوک ها هستند.

استرپتوکوک های لاکتیک دارای آنتی ژنهای گروه N هستند و از مهم ترین آن ها، استرپتوکوکوس لاکتیس، استرپتوکوکوس کرو موریس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس را می توان نام برد.

استرپتوکوکوس لاکتیس متشکل از یک یا دو زنجیره بلند یا کوتاه یا سلول های بیضی شکل است. استرپتوکوکوس لاکتیس در 28 به سرعت در شیر رشد و آن را ترش می کند. متوقف شدن با کتری های گرم مثبت در شیر به وجود یک آنتی بیوتیک قوی به نام نیسین (توسط برخی گونه های استرپتوکوکوس لاکتیس تولید می شود) بستگی دارد.

گونه های لاکتو باسیلوس، مهم ترین باکتری های خانواده لاکتوباسیلوس محسوب می شوند. لاکتو با سیل ها (میله ای شکل، باریک، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشته هایی مرکب از سلولهای موازی زنجیره ای یا تک تک هستند. لاکتو با سیل ها در مواد غذایی و فرآورده های لبنی به وفور یافت می شوند. بیشتر گونه ها جور تخمیر (هوموفرمانتاتیو) وعده ای مانند لاکتو باسیلوس فرمنتم و لاکتوباسیلوس پاستوریا نوس ناجور تخمیر (هتروفرمانتاتیو) هستند. بسیاری از گونه های موجود در شیر پاستوریزه مانند لاکتوباسیلوس برنیس، لاکتو با سیلوس لاکتیس و لاکتو با سیلوس فرمنتم، مقاوم به اسید و ترمودیوریک (تحمل کننده گرما) هستند و در تهیه فرآورده های لبنی ایفای نقش می کنند.

البته باید در نظر داشت که در فرآیند تولید هر یک از این فرآورده ها، میکروارگانیزم های متنوع دیگری از جمله کورینه با کتریوم ها و میکروکوکوس ها، مخمرها و قارچ ها و غیره نیز نقش دارند، که در اینجا به بررسی آن ها می پردازیم.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی
  • کاربرد میکروارگانیسم ها در تهیه مواد لبنی
  • کاربرد میکروارگانیزم ها در کشاورزی
  • کاربرد میکروارگانیزم ها
  • تحقیق کاربرد میکروارگانیزم ها
  • مقاله کاربرد میکروارگانیزم ها
  • بررسی کاربرد میکروارگانیزم ها

کلیک برای خرید