تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی

دانلود تحقیق با موضوع تکنولوژی تولید ماکارونی، در قالب word و در 117 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: تاریخچه و مقدمه: برطبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo) در قرن 13 پس از بازگشت از چین، غذایی آردی…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 117

حجم فایل: 88 کیلوبایت

قیمت: 12000 تومان

دانلود تحقیق با موضوع تکنولوژی تولید ماکارونی،

در قالب word و در 117 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:

تاریخچه و مقدمه:

برطبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo) در قرن 13 پس از بازگشت از چین، غذایی آردی شبیه به ماکارونی را به دربار هدیه کرد. به طور کلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان، حمل و نگهداری آذوقه سفر، امری مهم تلقی می شد. چرا که گاه سفر چندین ماه به طول می انجامید و آن ها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود. هم چنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ کند. ظاهر همه این ویژگی ها در ماکارونی وجود دارد. این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و کیفیت خود را حفظ می نماید.

هرچند تولید ماکارونی از یک ریشه تاریخی منشا می گیرد، اما به طور وسیع در قرن بیستم با تغییرات اساسی وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید. در اوایل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات، تهیه و تولید این محصول به صورت خانگی و یا به مقادیر کم، درکارگاه های کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت. طبق بررسی، از سال 1850 میلادی تولید به صورت ماشینی و صنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس کننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشکل از یک سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device) با پیستون و سیلندر مربوطه و یک صفحه مشبک که منتهی از یک مارپیچ بودند، کارتولید را در مقیاس صنعتی شروع کردند. در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماکارونی شامل مخلوط کن و پرس و قفسه های مخصوص خشک کردن ساخته شدند. در سال 1934 یک شرکت فرانسوی که قبلا اکسترودرهای ساده می ساخت، سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سال ها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیک را مورد بهره برداری قرار دادند. امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا کار کنند. استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندک است. تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان و ماده اولیه همگون می باشد.

تاریخچه ماکارونی در ایران:

در ایران در سال 1315 اولین کارخانه ماکارونی به نام نوبل در تهران راه اندازی شد که عمده تولیدات آن برای سفارتخانه ها و خارجیان مقیم ایران مصرف می گردید. سپس کارگاهی در خیابان طالقانی مقابل سفارت سابق امریکا، احداث شد. این واحد دارای یک پرس یک سیلندری بود سیستم آرد و الک در طبقه پایین تر قرار داشت آرد توسط مارپیچ به مخلوط کن و رشته ساز منتقل می شد ماکارونی ها پس از برش در روی نی های خیزران آویخته می شدند و سپس به گرمخانه انتقال می بافتند عمده تولید این واحد نیز برای خارجیان مقیم تهران اختصاص داشت بقایای این کارگاه تا سال 1373 در محل باقی بود در حال حاضر حدود 250 واحد فعال ماکارونی در ایران دایر است ظرفیت کل این واحدها حدود 340 هزارتن د رسال می باشد حدود یک سوم این و احدها در استان تهران مستقرند…

عبارات و واژگان کلیدی:

  • تحقیق تولید ماکارونی
  • تحقیق پیرامون تولید ماکارونی
  • دانلود مقاله تولید ماکارونی
  • پایان نامه پیرامون تولید ماکارونی
  • پروژه تولید ماکارونی
  • تحقیق در مورد تولید ماکارونی
  • پایان نامه رشته صنایع غذایی

کلیک برای خرید