دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. …

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 38

حجم فایل: 36 کیلوبایت

قیمت: 5200 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود شیپ فایل زمین شناسی شهرستان آمل. این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد. … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: shp تعداد صفحات: 1 حجم فایل: 102 کیلوبایت قیمت: 3500 تومان دانلود شیپ فایل سازندهای زمین شناسی شهرستان آمل (واقع در استان مازندران)، این فایل در محیط نرم افزار GIS، قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد. عبارات و واژگان کلیدی: نقشه زمین شناسی شهرستان آمل شیپ فایل زمین شناسی شهرستان آمل نقشه سازندهای شهرستان آمل شیپ فایل سازندهای شهرستان آمل نقشه لیتولوژی شهرستان آمل شیپ…

  • دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 38 حجم فایل: 207 کیلوبایت قیمت: 4500 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: مقدمه و شرح محل کار آموزی 1 گزارش کار 2 بویلر 2 تقسیم بندی بویلرها 3 شرایط آب تغذیه دیگ 4 موقعیت نصب بویلرها 5 مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار 5 ساختمان و بدنه بویلر 7 وسایل و اتصالات دیگ 8 وسایل کمکی به کار…

  • دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 107 حجم فایل: 148 کیلوبایت قیمت: 11000 تومان دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: فهرست مندرجات · بخش اول: کلیات مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی اصطلاحات و تعریفات · بخش دوم: سازمان واحد تولیدی سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی سازماندهی…

  • دانلود پروژه نگهداری و تعمیرات شرکت فرآورده های لبنیاتی کاله، در قالب word و در 82 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریفی از نگهداری و تعمیرات (نت)، لزوم پیاده سازی سیستم های نت، نقش نت در فضای رقابتی، استراتژی های نت- محاسن و معایب نت، بحث و… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 82 حجم فایل: 597 کیلوبایت قیمت: 9500 تومان دانلود پروژه نگهداری و تعمیرات شرکت فرآورده های لبنیاتی کاله، در قالب word و در 82 صفحه، قابل ویرایش، شامل: تعریفی از نگهداری و تعمیرات (نت) لزوم پیاده سازی سیستم های…

  • دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)، در قالب word و در 35 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن گزارش کارآموزی: تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران: در ایران اولین بار، تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط… فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 35 حجم فایل: 148 کیلوبایت قیمت: 6700 تومان دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)، در قالب word و در 35 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن گزارش کارآموزی: تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران: در ایران اولین بار، تولید…

در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است:

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عده ای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد.

در سال 1930 یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یک کارخانه کوچک برای مصرف روانه 50-40 کیلوگرم کالباس وارد کردند و تا سال 1933 میلادی در بندر انزلی مشغول به کار بود. از آن پس کارخانه را به تهران منتقل و یک نفر متخصص کالباس سازی را از آلمان برای یک مک دعوت کرد. زمانیکه کارخانه لیشینیسکی در سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان؟ ؟ ؟ که اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریک شد و به این ترتیب در پایتخت اولین کارخانه کالباس سازی بنا نهاده شد.

تاریخچه شرکت فرآورده های گوشتی آمل

شرکت تولدی فرآورده ها گوشتی آمل در دیماه 1362 تاسیس شد و در سال 1363 در سالنی به مساحت 250 متر مربع با ظرفیت دو هزار تن در سال به بهره برداری رسید تولیدات این شرکت را می توان در گروههای زیر دسته بندی کرد:

1- انواع سوسیس و کالباس از گوشت قرمز، سفید و ماهی 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفید و ماهی 3- بسته بندی و عمل آوری گوشت سفید و قرمز 4- غذای آماده

استفاده از آخرین تکنولوژی حضور کارشناسان مجرب شامل 3 نفر دکترا، نیز کارشناس ارشد و 17 نفر کارشناس به اضافه تکنیسین ها و افراد با تجربه را می توان از جمله عوامل موفقیت این شرکت دانست. تنوع در بسته بندی و تولید و توجه به کیفیت موجب انتخاب این واحد به عنوان نمونه از طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذیه ایران و کنگره صنایع غذایی شده و اخیراً هم جایزه بین المللی تکنولوژی و کیفیت 2003 از کشور سوئیس نصیب شرکت فرآورده های گوشتی آمل گردید. برنامه های آینده شامل نصب دستگاه های جدید جهت محصولات نو و متنوع. ایجاد سیستم SO9001: 2000 و HACCPI جهت تضمین کیفیت و بهداشت و اجرای سیستم KAIZEN برای بهبود مستمر همگام با سطح توقعات مشتری و پاسخگوئی به خواست مصرف کنندگان می باشد.

این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد.

(فایل قابل ویرایش است)

تعداد صفحات: 38

عبارات و واژگان کلیدی:

  • کارآموزی فرآورده های گوشتی آمل
  • گزارش کارآموزی فرآورده های گوشتی آمل
  • کارورزی فرآورده های گوشتی آمل
  • دانلود کارآموزی فرآورده های گوشتی آمل
  • دانلود گزارش کارآموزی فرآورده های گوشتی آمل
  • دانلود گزارش کار فرآورده های گوشتی آمل
  • خرید گزارش کارآموزی فرآورده های

کلیک برای خرید