مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریف، روش هایی جدید برای نگهداری غذا، نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)، آلوی سردرختی، آماده سازی، حفظ و نگهداری غذاها، کنسرو کردن، نمک سود…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 28

حجم فایل: 30 کیلوبایت

قیمت: 7600 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • ماشینهای مورد استفاده جهت بسته بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند بیان یک تقسیم بندی جامع و مانع برای همه ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیم بندی با توجه به نحوه عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غ… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 22 کیلوبایت قیمت: 8500 تومان ماشینهای مورد استفاده جهت بسته بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد…

  • دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه شهریور 93، در قالب pdf. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: Pdf حجم فایل: 193 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه شهریور 93، در قالب pdf. عبارات و واژگان کلیدی: امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی آزمون تغذیه و بهداشت مواد غذایی درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال درس تغذیه…

  • دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93، در قالب pdf. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: Pdf حجم فایل: 198 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93، در قالب pdf. عبارات و واژگان کلیدی: امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی آزمون تغذیه و بهداشت مواد غذایی درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال درس تغذیه…

  • دانلود طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان، محاسبات مربوطه... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 74 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی مواد غذایی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت 1400 تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح…

دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی،

در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تعریف

روش هایی جدید برای نگهداری غذا

نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)

آلوی سردرختی

آماده سازی

حفظ و نگهداری غذاها

کنسرو کردن

نمک سود کردن (شور گذاشتن)

مربا ها و ژله ها

انجماد

خشک کردن

روش های نامطمئن کنسروسازی

نگهداری سبزیجات

نگهداری میوه ها

نگهداری محصولات لبنی

نگهداری محصولات گوشتی

نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی

اطلاعات اولیه

خشک کردن

دود دادن

سرد کردن

حرارت دادن

بخشی از متن مقاله:

شرح مختصر: خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرآیند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود…

این فایل در قالب doc، قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • مواد غذایی
  • مقاله روش های نگهداری مواد غذایی
  • حفظ و نگهداری غذاها
  • خشک کردن مواد غذایی
  • منجمد کردن مواد غذایی
  • نگهداری سبزی و میوه
  • نگهداری محصولات لبنی
  • روش های نگهداری مواد غذایی
  • روش های نگهداری مواد غذایی در قدیم
  • روش های نگهداری مواد غذایی در گذشته

کلیک برای خرید