تحقیق کفیر و کومیس

دانلود تحقیق در مورد کفیر و کومیس، در قالب doc و در 45 صفحه، قابل ویرایش، شامل تاریخچه، ویژگی های حسی، ویژگی های تغذیه ای، خصوصیات سلامت بخش، کفیر، یک پروبیوتیک، آغازگرهای مورد استفاده میکروبی، 1) استرپتوکوکوس لاکتیس، …

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل: 509 کیلوبایت

قیمت: 11000 تومان

دانلود تحقیق در مورد کفیر و کومیس،

در قالب word و در 45 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تاریخچه

ویژگی های حسی

ویژگی های تغذیه ای

خصوصیات سلامت بخش

کفیر، یک پروبیوتیک

آغازگرهای مورد استفاده میکروبی

1) استرپتوکوکوس لاکتیس

2) استرپتوکوکوس کرموریس

3) استرپتوکوکوس دی استی لاکتیس

4) لوکونوستوک کرموریس

5) لاکتوباسیلوس پلانتاروم

6) لاکتوباسیلوس کازئی

کشت های مورد استفاده

محیط کشت شیری کفیر

محیط کشت های میکروبی

ارزش تغذیه ای کفیر چیست؟

آغاز تولید این فرآورده در کشور چه زمانی بوده است؟

روش نگهداری کفیر چگونه است؟

زمان ماندگاری آن چقدر است؟

دانه کفیر

فرآیند تولید کفیر

فرآوری سنتی کفیر

فرآوری صنعتی کفیر

فرآوری سنتی

فرآوری صنعتی

محصولات مشابه

ویژگی های تغذیه ای و درمانی کفیر

مقایسه کفیر با ماست

کفیر انتخاب شما در مقابل دوغ های دیگر

خواص بی نظیر کفیر

خواص درمانی کفیر

کفیر و عملکرد آن در جلوگیری از پیری

ویتامین های موجود در کفیر

دانه های های کفیر

فرآیند تولید کفیر

فرآیند سنتی

فرآیند صنعتی

خواص بیولوژیکی کفیر

فواید کفیر برای سلامتی

سایر فرآورده های تخمیری نظیر کفیر

کومیس

یاکولت (yakult)

تاریخچه تحقیق:

کِ فیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه های کفیر است که سرمنشأ آن کوه های قفقاز در روسیه می باشد. دارای عطر و طعم خوشی بوده و می تواند همراه با عسل و سایر میوه ها مصرف شود. هم چنین مصرف کفیر بر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری مؤثر می باشد و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک می کند. میکروارگانیزم های آن غیربیماریزا بوده و برای تولید کفیر به مقدار زیادی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ساکارومیسز کفیر، نیاز می باشد. ترکیب کفیر، تغییرپذیر بوده و به عواملی همچون منبع چربی شیر، ترکیب دانه ها و تکنولوژی فرآوری کفیر مربوط می شود. محصولات گوناگونی مانند؛ کفیر منجمد خشک شده، کفیر شیر پس چرخ و قرص جویدنی کفیر از آن حاصل می شوند. فرآیند تولید کفیر به دو صورت سنتی و صنعتی، اندکی متفاوت می باشد که بازدهی روش صنعتی به مراتب بیشتر خواهد بود.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • کفیر
  • کومیس
  • کفیر و کومیس
  • نوشیدنی تخمیری
  • ویژگی های تغذیه ای کفیر
  • محیط کشت شیری کفیر
  • فرآوری سنتی و صنعتی کفیر
  • خواص درمانی کفیر
  • کفیر چیست
  • کفیر و خواص آن
  • کفیر قارچ
  • تحقیق کفیر
  • مقاله کفیر
  • تحقیق در مورد کفیر
  • مقاله در مورد کفیر
  • پایان نامه کفیر

کلیک برای خرید