مقاله ترجمه شده با عنوان کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی

دانلود مقاله ترجمه شده با عنوان کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Lipase Application in Food industry، عنوان فارسی مقاله: کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، سال انتشار: 2007، فرمت فایل…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc, pdf

تعداد صفحات: 54

حجم فایل: 295 کیلوبایت

قیمت: 12000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • بخشی از متن: نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است . در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است. نانو تکنولوژی، توانمندی تولید مواد، ابزار ها و... … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 37 حجم فایل: 174 کیلوبایت قیمت: 9500 تومان بخشی از متن: نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر…

  • دانلود پاورپوینت در مورد شرکت صنایع غذایی نستله، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، مدیریت نستله در گذشته، مشکلات پیش روی جانسون، تعهد و کارهای پیش روی جانسون، منافع glob، پیش بینی ها… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 601 کیلوبایت قیمت: 5000 تومان دانلود پاورپوینت در مورد شرکت صنایع غذایی نستله، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: مقدمه مدیریت نستله در گذشته مشکلات پیش روی جانسون تعهد و کارهای پیش روی جانسون منافع glob پیش بینی ها عبارات…

  • دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل نانو تکنولوژی، فن آوری نوین، تعریف نانو تکنولوژی، تاریخچه نانو در جهان، اصول پایه نانو تکنولوژی، اساس ارتباط نانو تکنولوژی... … فرمت فایل دانلودی: docx فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 42 حجم فایل: 264 کیلوبایت قیمت: 5800 تومان دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل: نانو تکنولوژی، فن آوری نوین تعریف نانو تکنولوژی تاریخچه نانو در جهان اصول پایه نانو تکنولوژی…

  • مقاله ترجمه شده با عنوان مطالعه فن آوری های موجود بازیافت گرمای گازهای خروجی برای کاربردهای موتور دیزل HD، به همراه اصل مقاله… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: Word تعداد صفحات: 29 حجم فایل: 915 کیلوبایت قیمت: 23500 تومان مقاله ترجمه شده با عنوان مطالعه فن آوری های موجود بازیافت گرمای گازهای خروجی برای کاربردهای موتور دیزل HD، به همراه اصل مقاله عنوان انگلیسی مقاله: Study of available exhaust gas heat recovery technologies for HD diesel engine applications عنوان فارسی مقاله: مطالعه فن آوری های موجود بازیافت گرمای گازهای خروجی برای کاربردهای موتور…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت 1400 تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح…

دانلود مقاله ترجمه شده با عنوان کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی،

جزئیات بیشتر این محصول:

عنوان انگلیسی مقاله:

Lipase Application in Food industry

عنوان فارسی مقاله:

کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی

سال انتشار: 2007

فرمت فایل ترجمه شده: DOC، قابل ویرایش.

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 36

تعدا دصفحات فایل اصلی: 18

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله، این جا، کلیک نمایید.

چکیده ترجمه مقاله:

لیپازها قابل انعطاف ترین بیوکاتالیست­ ها بوده و طیف گسترده ای از واکنش های زیست تبدیلی مانند آب کافت، اینتراستریفیکاسیون، استری شدن، تجزیه الکولیز، تجزیه اسید و آمینولیز را انجام می دهند. لیپازها می توانند بر روی انواعی از سوبستراها شامل روغن های طبیعی، تری گلیسیریدهای مصنوعی و استرهای اسیدهای چرب عمل کنند. آن ها به حلال ها مقاوم هستند و در طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی بیوتکنولوژی مورد استفاده قرار می گیرند. لیپاز تبادل استری، هیدرولیز و استرسازی و گروه مهمی از واکنش های مربوط به برنامه های کاربردی فن آوری مواد غذایی در صنعت چربی و روغن سازی، صنایع لبنی، دارویی و صنایع نانوایی را کاتالیز می کند. لیپازها بسیار تخصصی هستند؛ چراکه چربی ها را به اسیدهای چرب و گلیسرول، هیدرولیز می کنند که این کار توسط تداخل آب – چربی اتفاق می افتد و می تواند در محیط غیر آبی، این واکنش را معکوس کند. برنامه های کاربردی بیوتکنولوژی جدید مانند سنتز پلیمرهای زیستی، تولید بیودیزل، تیمار فاضلاب حاوی چربی، سنتز انانتیوپور دارویی و عوامل nutraceutical، با موفقیت انجام شده است. مقاله حاضر، مرز فناوری لیپاز را به کاربردهای فرآوری مواد غذایی می گستراند و به بحث در مورد خصوصیات مهم لیپاز و منابع آن می پردازد. روش های مختلف تثبیت لیپاز برای برنامه های کاربردی فن آوری مواد غذایی، روش های متنوع برای سنجش لیپاز، تولید لیپاز توسط استراتژی های تخمیر در حالت مستغرق و جامد و دیگر روش های تصفیه در دسترس همراه با جزئیات، بحث شده است.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • استر
  • اسیدهای چرب
  • کاربردهای مواد غذایی
  • لیپازها
  • منابع لیپاز
  • تری گلیسیرید
  • کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی
  • لیپاز
  • لیپاز بالا
  • لیپاز کبدی
  • تحقیق لیپاز
  • مقاله لیپاز
  • مقاله صنایع غذایی
  • مقاله ترجمه شده صنایع غذایی
  • ترجمه مقاله صنالیع غذایی

کلیک برای خرید