تحقیق قارچ جنس آسپرژیلوس

دانلود تحقیق در مورد قارچ جنس آسپرژیلوس، در قالب doc و در 32 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: قارچ جنس آسپرژیلوس به طور وسیع در محیط منتشر هستند. کلیه این گونه ها نسبت به حرارت مقاوم بوده و قادرند به راحتی خود را با محیط و بافت سازگار…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل: 151 کیلوبایت

قیمت: 11000 تومان

دانلود تحقیق در مورد قارچ جنس آسپرژیلوس،

در قالب doc و در 32 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:

قارچ جنس آسپرژیلوس به طور وسیع در محیط منتشر هستند. کلیه این گونه ها نسبت به حرارت مقاوم بوده و قادرند به راحتی خود را با محیط و بافت سازگار کنند و بیماری ایجاد نمایند. این قارچ جزئی از میکروفلور طبیعی آب و خاک هستند و در محیط های مختلف و حرارت 25 درجه سانتی گراد و رطوبت بیش از 85% وجود بهترین شرایط رشد هستند و مایکوتوکسین تولید می کنند. مایکوتوکسین ها متابولیت های بسیار متنوع تولید شده به وسیله قارچست، که موجب مسمومیت مصرف کنندگان مستقیم قارچی مولد یا محصولات آلوده به آن ها می شود. افلاتوکسین ها گروه بزرگی از مایکوتوکسین ها هستند که جز متابولیت های ثانویه قارچی بوده و به وسیله گونه هایی از جنس آسپرژیلوس شامل A. parasiticus، A. nomius و A. flavus و تعدادی از گونه های پنیسیلیوم و ریزوپوس تولید می شوند. افلاتوکسین ها به دلیل سابقه نسبتاً طولانی، استفاده در تحقیقات تجربی و فراوانی قابل ملاحظه آن ها در طبیعت به عنوان سردسته و مشهورترین مایکوتوکسین شناخته شده معرفی می گردند.

افلاتوکسین در صنایع غذایی، دام پروری و حوزه پزشکی اهمیت دارد و آسیب های اقتصادی فراوانی را سبب می شود. غذای آلوده به سم افلاتوکسین، علاوه بر ضربه اقتصادی، باعث تلفات شدیدی در حیوانات می شود. در شرایط گرمسیری و نیمه گرمسیری، پتانسیل گسترش افلاتوکسیکوزیس به علت انبار کردن مواد غذایی تحت شرایط رطوبت و حرارت بالا افزایش می یابد. حدود 120 قارچ شناسایی شده اند که قادر به تولید سم می باشند.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • آسپرژیلوس
  • قارچ جنس آسپرژیلوس
  • افلاتوکسین
  • مایکوتوکسین
  • افلاتوکسیکوزیس
  • آنتاگونیست
  • آسپرژیلوس پارازیتیکوس
  • قارچ آسپرژیلوس فلاووس
  • تحقیق قارچ
  • تحقیق قارچ خوراکی
  • تحقیق قارچ ها
  • تحقیق قارچ سمی
  • مقاله قارچ

کلیک برای خرید