گزارش کارآموزی خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران، در قالب doc و در 66 صفحه، قابل ویرایش، شامل مقدمه، فصل اول: تاریخچه نوشابه، تاریخچه نوشابه سازی در ایران، تاریخچه کارخانه زمزم، مشخصات کلی…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 111 کیلوبایت

قیمت: 8600 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • پاورپوینت با موضوع اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا، بسیار زیبا و کاربردی در 15 اسلاید… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: pptx تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 85 کیلوبایت قیمت: 7000 تومان پاورپوینت با موضوع اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا بسیار زیبا و کاربردی در 15 اسلاید عبارات و واژگان کلیدی: موضوع اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا اسلاید خرید فروش جزوه گزارش پروژه تحقیق دانشجویی مهندسی مقاله ارائه دانشگاهی پاورپوینت کلیک برای خرید 3.7 494

  • مقاله با موضوع تحلیل تضادهای مدیریت دانش از نگاه فلسفه شرق، در قالب pdf و در 20 صفحه… فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 20 حجم فایل: 290 کیلوبایت قیمت: نامشخص تومان مقاله با موضوع تحلیل تضادهای مدیریت دانش از نگاه فلسفه شرق، در قالب pdf و در 20 صفحه مقاله با موضوع تحلیل تضادهای مدیریت دانش از نگاه فلسفه شرق در قالب pdf و در 20 صفحه عبارات و واژگان کلیدی: مقاله موضوع تحلیل تضاد مدیریت دانش نگاه فلسفه شرق pdf کلیک برای خرید 3.1 665

  • سیمان مجموعه ای از مواد شیمیایی است که در انواع سازه های مختلف برای پیوند اجزای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد و هدف به هم چسباندن اجزای ساختمان وایجاد یکپارچکی و افزایش استحکام و مقاومت آن در مقابل فشارهای گوناگون است. … فرمت فایل دانلودی: DOC فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 19 حجم فایل: 1,187 کیلوبایت قیمت: 6000 تومان فهرست مطالب: 1- مقدمه 2- تاریخچه 3- آتش باری 4- سنگ شکن 5-سپراتور 6- آسیاب مواد خام 7- کوره 8- آسیاب سیمان 9-الکتروفیلترها وبگ فیلترها 10- واحد بارگیری قسمتی از متن: سیمان مجموعه ای از…

  • نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکث… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 28 حجم فایل: 193 کیلوبایت قیمت: 9000 تومان نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن…

  • هدف و انگیزه انتخاب موضوع دلیل ارائه این تحقیق و اهمین آن در این است ارائه لیست حقوق و دستمزد اگر چه در تمامی شرکتها به یک نحو محاسبه می شود اما نحوه ارائه آن برای مدیران و استفاده کنندگان در تمامی شرکتها به یک شکل و یکسان نمی باشد و در این تحقیق سعی بر این بوده است که یکی از راههای ارائه این لیست م… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 46 حجم فایل: 29 کیلوبایت قیمت: 11500 تومان دانلود پروژه مالی، بررسی لیست حقوق و دستمزد شرکت زمزم،…

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران،

در قالب word و در 66 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه

فصل اول:

تاریخچه نوشابه

تاریخچه نوشابه سازی در ایران

تاریخچه کارخانه زمزم

مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق

آب

خواص فیزیکی آب

رنگ و کدری

بو و مزه

خواص شیمیایی آب

اسیدی و بازی

آب های اسیدی

آب های قلیایی

آب های خنثی

تصفیه مقدماتی

عصاره یا بنیان نوشابه

افزودنی های مجاز در نوشابه

شیرین کننده ها

شیرین کننده های طبیعی

شیرین کننده های مصنوعی

تهیه شربت اولیه از شکر

عصاره کولا

طعم دهنده ها

امولسیون دهنده ها

رنگ دهنده ها

نحوه و شکل عرضه عصاره کولا

خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه

استاندارد قوطی

بسته بندی محصول

فصل دوم:

خط تولید

دستگاه تخلیه کننده بطری از جعبه

بطری شور

عوامل مؤثر در کار بطری شور

چگونگی عمل بطری شور

مواد شیمیایی مورد مصرف در بطری شور

مسائلی که در بطری شور پیش می آید

حمل سود کاستیک

کثیف بودن بطری خروجی از بطری شور

وجود رسوب آهکی در بطری شور

آینه بان

فلومیکس

هواگیر آب

کربوکولر

چگونگی کار سیستم تبدید کربوکولر

کمپرسور ها

کندانسور

پرکردن بطری

دستگاه تشتک زن

پر کن جعبه نوشابه

ترکیبات نوشابه

مواد افزودنی

عصاره

طعم دهنده

ماده امولسیون دهنده

رنگ دهنده

آنتی اکسیدان

اسیدی کننده

کارامل

تاریخچه رنگ کارامل

انواع کارامل براساس مواداولیه

کاربردکارامل

شربت سازی

بریکس

بخش تهیه شربت وعصاره

استاندارد ها

بسته بندی

استاندارد قوطی

نشانه گذاری

مطالعات برنامه ریزی تولید

سالن اسپاتی 50

سالن اسپاتی 24

مطالعه کار و برنامه ریزی تولید

تعریف مطالعه کار

حوزه های اصلی عملکرد مطالعه کار

مراحل مطالعه کار

نمودار فرآیند عملیات (OPC)

نمودار جریان فرآیند FPC

کنترل کیفیت

کنترل کیفیت طعم و ظاهر نوشابه

آزمایشات کنترل کیفیت مخصوص خط تولید

آزمایش سودکاستیک حل شده

کنترل کیفیت درصد سود

روش کنترل

کنترل کیفیت وزن مخصوص نوشابه

کیفیت نقطهً پر شده

آزمایش بریکس نوشابهً پر شده (بریکس سنج)

انجام آزمایش میکروبی روی نوشابه، آب، بطری، شکر و عصاره

آزمایش کشت میکروبی آب

آزمایش میکروبی شکر ارسالی

آزمایش میکروبی عصاره غلیظ و شربت تصفیه شده

آزمایشات شیمیایی نوشابه

شرح کار: آزمایش سختی آب

بومه شربت و عصاره

استانداردها

اسیدیته نوشابه

اندازه گیری میزان گاز نوشابه

استانداردها

فساد نوشابه

نور خورشید

حرارت

عوامل شیمیایی

دفع مواد زائد

آلودگی هوا

میکروارگانیسم ها

فروش، بازاریابی و روش های توزیع محصول

تعریف توزیع و کانالهای توزیع

استراتژی های انتخاب کانال توزیع

مطالعات بازار

فصل سوم:

نتیجه گیری پیشنهادات کلی

کاهش اشتباهات رایج در تبلیغات کارخانه

استفاده از فن آوری های نوین تبلیغاتی در فروش محصولات کارخانه

نتیجه گیری

منابع و ماَخذ

بخشی از متن ابتدای تحقیق:

پس از چیده شدن گل، به واسطه ظرافت و فسادپذیری آن، باید به سرعت نسبت به جداسازی کلاله ها اقدام نمود.

برای دست یابی به محصول نهایی کلاله های جدا شده، وارد مرحله خشک کردن می گردند. این عمل از مهم ترین مراحل مؤثر بر کیفیت نهایی محصول محسوب می گردد. روش به کار برده شده و رعایت مسائل بهداشتی، از ابزارهای مهم دست یابی به محصول با کیفیت می باشند…

عبارات و واژگان کلیدی:

  • گزارش کارآموزی تولید نوشابه
  • گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه
  • گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه زمزم
  • دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه
  • تولید نوشابه
  • تولید نوشابه گازدار
  • تولید نوشابه های گازدار
  • روش تولید نوشابه
  • دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه

کلیک برای خرید