تحقیق نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل نانو تکنولوژی، فن آوری نوین، تعریف نانو تکنولوژی، تاریخچه نانو در جهان، اصول پایه نانو تکنولوژی، اساس ارتباط نانو تکنولوژی… …

فرمت فایل دانلودی: docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل: 264 کیلوبایت

قیمت: 5800 تومان

دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی،

در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

نانو تکنولوژی، فن آوری نوین

تعریف نانو تکنولوژی

تاریخچه نانو در جهان

اصول پایه نانو تکنولوژی

اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا

ارتباط نانو تکنولوژی با مهندسی کشاورزی و سیستم های غذایی

عناصر پایه در فن آوری نانو

نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آن ها

نانولوله ها

نانو کامپوزیت ها

نانو کپسول

نانو تکنولوژی برای توزیع تحت کنترل و سیستم کپسولی

مزایای متعدد سیستم کپسولی

نانوسنسورها

برخی از کاربردهای نانو سنسورهای بیو آنالیتیکال

پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا

نانوفیلترها و کاربرد آن ها در بیوتکنولوژی

ماشین های نانو تکنولوژی

میکرو سیال

نانو بیو پروسس

نانو سنسور های بیو آنالیزی

سطوح بیو سلکتیو

بسته بندی نانو Nano packaging

کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی

غذاهای نانو Nano Food

نتیجه گیری

واژه نامه

منابع

بخشی از ابتدای تحقیق:

نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند، قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند. امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)، ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست، مثال های مهمی در رابطه با نانو می باشند.

برخی نمونه های اساسی نانو به عنوان تکنولوژی قدرتمند مدرن عبارتند از: تولید، فرآیند و ارسال محصولات غذایی که با امنیت بیشتری تولید شده اند. زیرا نانو سنسورها برای شناسایی پاتوژن و آلودگی پیشرفت کرده است. توسعه نانو ابزارهایی، که امکان ثبت تاریخچه محیط، موقعیت و روش های ارسال کالا را ثبت می کند. سیستم هایی که ترکیبی از حسگرهای هوشمند اند و موقعیت، گزارش، کنترل از راه دور را با امنیت بیشتر و مؤثرتری انجام می دهند.

امنیت سیستم غذایی و کشاورزی بسیار حائز اهمیت است، غذاهای سنتی باید با کنترل و امنیت بیشتری تهیه گردند. نانو تکنولوژی پتانسیل های واقعی این سیستم ها را حفظ می کند: راندمان تولید محصولات و فرآیند های غذایی، امنیت غذا، و پیامد های زیست محیطی تولید، انبار، توزیع بهتر غذا خواهند شد. با این فن آوری در کشاورزی اگر یک گیاه یا حیوان دچار بیماری شود. روزها، هفته ها و ماه ها قبل از حضور بیماری توسط نشانه های ارگانیسم شناسایی شده و از شیوع آن…

عبارات و واژگان کلیدی:

  • نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
  • فناوری نانو در صنایع غذایی
  • تکنولوژی نانو در صنایع غذایی
  • نانو در صنایع غذایی
  • استفاده از نانو در صنایع غذایی
  • نقش فناوری ناند
  • تحقیق فناوری نانو
  • تحقیق تکنولوژی نانو
  • پایان نامه فناوری نانو
  • پایان نامه تکنولوژی نانو

کلیک برای خرید