مقاله بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

دانلود مقاله با موضوع بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان، در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل چکیده، مقدمه، درجه استحصال آرد، تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگی های آرد… …

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل: 81 کیلوبایت

قیمت: 5000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود مقاله با موضوع بررسی پارامترهای وزن، خواص ارتعاشی، سیکل و درجه پخت درکامپوزیت های Eglass – Epoxy ساخته شده به روش Filament winding، در قالب pdf و در 11 صفحه. در این مقاله کاربردی، بررسی پارامترهای وزن، خواص ارتعاشی، سیکل و درجه پخت در کامپوزیت های Eglass– Epoxy ساخته شده به روش... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 151 کیلوبایت قیمت: 3850 تومان دانلود مقاله با موضوع بررسی پارامترهای وزن، خواص ارتعاشی، سیکل و درجه پخت درکامپوزیت های Eglass – Epoxy ساخته شده به روش Filament…

  • در این مقاله استحصال وانادیوم از خاکستر سوخت سنگین و تولید فرووانادیوم به روش متالوترمی مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته که به همراه چکیده متن اصلی و منابع تحقیق در اختیار شما قرار می گیرد. … فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 10 حجم فایل: 120 کیلوبایت قیمت: 3850 تومان دانلود مقاله با موضوع استحصال وانادیوم از خاکستر، در قالب pdf و در 10 صفحه. توضیحات: در این تحقیق کاربردی با فرمت استحصال وانادیوم از خاکستر سوخت سنگین و تولید فرووانادیوم به روش متالوترمی، مورد بررسی قرار گرفته است. می…

  • دانلود مقاله با موضوع تأثیر خوردگی درجه های قالب بر روی خواص محفظه قالب در روش قالب گیری جریان هوا- فشار، در قالب pdf و در 16 صفحه. در این مقاله کاربردی، تأثیر خوردگی درجه های قالب بر روی خواص محفظه قالب در روش قالب گیری جریان هوا- فشار، مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته است. در این تحقیق، تأثیر... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 16 حجم فایل: 2,478 کیلوبایت قیمت: 3850 تومان دانلود مقاله با موضوع تأثیر خوردگی درجه های قالب بر روی خواص محفظه قالب در روش…

  • دانلود تحقیق با موضوع نان در اسلام، بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان، در قالب docx و در 18 صفحه، قابل ویرایش، شامل چکیده، مقدمه، عنصر اوّل: نان اهمیّت و جایگاه نان در سبد غذایی خانوار... … فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 99 کیلوبایت قیمت: 8500 تومان دانلود تحقیق با موضوع نان در اسلام، بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینه سازی چرخه از تولید تا مصرف نان، در قالب docx و در 18 صفحه، قابل ویرایش،…

  • دانلود تحقیق با موضوع تأثیر فاین های خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ، در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: در ساخت کاغذ، آهارزنی داخلی به مقاومت کاغذ و مقوا در مقابل نفوذ و جذب آب کمک می کند. … فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 892 کیلوبایت قیمت: 7500 تومان دانلود تحقیق با موضوع تأثیر فاین های خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ، در قالب word و در 13 صفحه، قابل…

دانلود مقاله با موضوع بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان،

در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

چکیده

مقدمه

درجه استحصال آرد

تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگی های آرد

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژی خمیر

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص کیفی نان

نتیجه گیری

منابع

چکیده مقاله:

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسی های باستان شناسی، دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بهددست آمده است. نان یکی از ارزان ترین و مهم ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته، از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و به ویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند.

ترکیب آرد و کیفیت نان، همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهم ترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد.

در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روش های محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگی های آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر و خواص کیفی نان، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • آرد
  • مقاله آرد
  • تحقیق آرد
  • درجه استحصال آرد
  • ترکیب آرد
  • خواص رئولوژی خمیر نان
  • کیفیت نان
  • تحقیق خمیر نان
  • مقاله خمیر نان
  • خواص کیفی نان
  • پاورپوینت آرد
  • پاورپوینت خواص آرد
  • پاورپوینت خواص نان
  • پاورپوینت نان
  • پاورپوینت کیفیت نان
  • پایان نامه صنایع غذایی
  • مقاله صنایع غذ

کلیک برای خرید