مقاله بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

دانلود مقاله با موضوع بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان، در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل چکیده، مقدمه، درجه استحصال آرد، تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگی های آرد… …

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل: 81 کیلوبایت

قیمت: 5000 تومان

دانلود مقاله با موضوع بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان،

در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

چکیده

مقدمه

درجه استحصال آرد

تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگی های آرد

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژی خمیر

تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص کیفی نان

نتیجه گیری

منابع

چکیده مقاله:

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسی های باستان شناسی، دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بهددست آمده است. نان یکی از ارزان ترین و مهم ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته، از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و به ویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند.

ترکیب آرد و کیفیت نان، همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهم ترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد.

در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روش های محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگی های آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر و خواص کیفی نان، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • آرد
  • مقاله آرد
  • تحقیق آرد
  • درجه استحصال آرد
  • ترکیب آرد
  • خواص رئولوژی خمیر نان
  • کیفیت نان
  • تحقیق خمیر نان
  • مقاله خمیر نان
  • خواص کیفی نان
  • پاورپوینت آرد
  • پاورپوینت خواص آرد
  • پاورپوینت خواص نان
  • پاورپوینت نان
  • پاورپوینت کیفیت نان
  • پایان نامه صنایع غذایی
  • مقاله صنایع غذ

کلیک برای خرید