طرح توجیهی تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی

چکیده 11 مشخصه طرح: عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی) می باشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می آید. و ویژگیهای عمومی آن می بایست بر طبق استاندار…

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 50 کیلوبایت

قیمت: 13000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • شیپ فایل زمین شناسی شهرستان گرمی. این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد. … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: Shp تعداد صفحات: 1 حجم فایل: 44 کیلوبایت قیمت: 3500 تومان دانلود نقشه زمین شناسی شهرستان گرمی، شامل شیپ فایل سازندهای زمین شناسی شهرستان گرمی (واقع در استان اردبیل). این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش و قابل ویرایش می باشد. عبارات و واژگان کلیدی: نقشه زمین شناسی شهرستان گرمی شیپ فایل زمین شناسی شهرستان گرمی نقشه سازند های شهرستان گرمی شیپ فایل سازندهای شهرستان…

  • دانلود طرح تولید دستگاه های بسته بندی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان، در قالب word و در 38 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه طرح: کالای تولیدی موردنظر، دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک و کلوچه و نیز قطعات… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 116 کیلوبایت قیمت: 8000 تومان دانلود طرح تولید دستگاه های بسته بندی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان، در قالب word و در 38 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه طرح: کالای تولیدی موردنظر، دستگاه بسته بندی میباشد…

  • دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل، در قالب pdf، به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: power point تعداد صفحات: 66 حجم فایل: 1,239 کیلوبایت قیمت: 7000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با پرورش و نگهداری زنبور عسل می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه…

  • طرح توجیهی تهیه و بسته بندی آب معدنی در قالب word به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 50 حجم فایل: 149 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با تهیه و بسته بندی آب معدنی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه…

  • طرح توجیهی بسته بندی عسل در قالب word به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 20 حجم فایل: 24 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی عسل می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. این…

1 چکیده

11 مشخصه طرح:

عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی) می باشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می آید. و ویژگیهای عمومی آن می بایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد. محصول جنبی این طرح موم می باشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بسته بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت می باشد.

21 فرآیند تولید:

عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور، عسل از موم جدا سازی می شود. عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته بندی اتوماتیک بسته بندی می شود.

31 شرایط عملیاتی:

تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است.

41 در صد تامین مواد اولیه:

ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه می شود و مواد بسته بندی وارداتی است و می توان گفت که 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی می باشد.

51 تعداد کارکنان:

مدیریت یک نفر، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر کارگر و دو تکنسین، اداری و مالی 2 نفر، نگهبهان و خدماتی 1 نفر، راننده و تداکاتچی 1 نفر، تاسیساتی یکنفر، جمع پرسنل 15 نفر.

61 تاسیسات زیر بنایی:

کل توان برق 80 کیلووات: فرآیند 54 کیلوات، تاسیسات 16 کیلو وات، اضطراری 11 کیلو وات، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری.

روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف می رسد.

سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است.

فهرست مطالب

1- چکیده

2- کلیات

1-2- انواع عسل

2-2- چگونگی و میزان بکارگیری

3-2- کالاهای قابل جانشینی

4-2- قیمت و امکان فروش

3- بررسی فنی

1-3- اصول فرآیند تولید

2-3- نکات علمی و شرایط بهینه

3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه

4-3- کنترل کیفیت

5-3- نگهداری

4- برآوردهای فنی

1-4- ظرفی و برنامه تولید

2-4- مشخصات فنی

3-4- کنترل کیفیت

4-4- تاسیسات عمومی

5-4- نیروی انسانی

7-4- زمان بندی اجرای طرح

5- بررسیهای مالی و اقتصادی

1-5- جدول ارزش مواد اولیه

جدول هزینه انرژی

جدول هزینه نیروی انسانی

2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

جدول هزینه وسایل نقلیه

جدول هزینه تاسیسات عمومی

جدول هزینه ساختمانها

جدول هزینه محوطه سازی

جدول هزینه های قبل از بهره برداری

3-5- سرمایه ثابت

سرمایه در گردش

کل و نحوه سرمایه گذاری

4-5- جدول هزینه استهلاک

جدول هزینه تعمیرات ونگهداری

5-5- جدول تفکیک هزینه های ثابت و متغییر تولید

محاسبه قیمت تمام شده

6-5- محاسبه قیمت فروش

7-5- جداول مالی اساسی

جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان

جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی

جدول پیش بینی تراز نامه

8-5- شاخصهای اقتصادی

ارزش افزوده

نقطه سر به سر

نرخ بازدهی و دوره برگشت سرمایه

سرمایه گذاری سرانه

9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح

خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

عبارات و واژگان کلیدی:

  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • طرح توجیهی
  • طرح کارآفرینی
  • طرح توجیهی تولید عسل
  • بسته های 50 و 100 گرمی عسل
  • بسته بندی عسل

کلیک برای خرید