اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی…

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل: 211 کیلوبایت

قیمت: 5000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود طرح توجیهی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 50 حجم فایل: 493 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در…

  • طرح توجیهی پودر تخم مرغ در قالب word به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 10 حجم فایل: 13 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در زمینه پودر تخم مرغ می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. این فایل…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع پرورش بوقلمون گوشتی اتوماتیک 10 هزار قطعه ای، در قالب docx و در 32 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول، مقدمه، تاریخچه، اهداف طرح، اهمیت موضوع، نحوه پرورش، بازاریابی و شیوه فروش، مشکلات پیش روی صنعت... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 32 حجم فایل: 123 کیلوبایت قیمت: 10000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع پرورش بوقلمون گوشتی اتوماتیک 10 هزار قطعه ای، در قالب doc و در 32 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: مقدمه تاریخچه اهداف طرح اهمیت موضوع نحوه پرورش بازاریابی و…

  • پاورپوینت کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و نحوه اجرای گمبا کایزن در واحدهای خدماتی و صنعتی، بسیار زیبا و کاربردی، در 41 اسلاید… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: pptx تعداد صفحات: 41 حجم فایل: 1,741 کیلوبایت قیمت: 12000 تومان پاورپوینت کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و نحوه اجرای گمبا کایزن در واحدهای خدماتی و صنعتی بسیار زیبا و کاربردی، در 41 اسلاید عبارات و واژگان کلیدی: پاورپوینت کارگاه آموزشی آشنایی مفاهیم نحوه اجرا گمبا کایزن واحد خدماتی صنعتی اسلاید کلیک برای خرید 3.6 876

  • دانلود طرح توجیهی پرورش شتر مرغ، در قالب word، به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 47 حجم فایل: 321 کیلوبایت قیمت: 6000 تومان دانلود طرح توجیهی در مورد پرورش شترمرغ، در قالب word و در 47 صفحه، قابل ویرایش. توضیحات: این طرح توجیهی در رابطه با پرورش شترمرغ می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش…

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

اصول HACCP

مراحل اجرای HACCP

کاربرد سیستم HACCP در بهداشت گوشت مرغ

مزایا و معایب کاربرد سیستم HACCP در صنعت پرورش مرغ گوشتی

منابع

قسمتی از متن:

با گسترش ارتباطات و پدیده جهانی شدن، نیاز ارتباط در کشورمان نیز احساس می گردد. این ارتباطات تابع قوانینی است که برای تمام کشورها تدوین گردیده و نادیده گرفتن آن امکان پذیر نمی باشد. روابط تجاری در آینده تابع قوانین وضع شده توسط سازمان تجارت جهانی (WTO) صورت خواهد گرفت و رعایت استانداردهای بین المللی در مورد کالاهای تجاری امری اجتناب ناپذیر است. در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان به عضویت این سازمان درآمده اند و بسیاری دیگر، منجمله ایران، درخواست خود را برای عضویت در این سازمان ابلاغ کرده اند. کشورهای در حال توسعه 10 سال از زمان ارائه درخواست عضویت، وقت دارند تا بتوانند خود را با شرایط تعیین شده توسط سازمان تجارت جهانی وفق دهند. مهمترین اصل این سازمان ایجاد شرایط یکسان برای تولیدکنندگان می باشد، چرا که زمانی رقابت معنا پیدا می کند که شرایط تولید برای تمام رقبا یکسان باشد. کشوری مثل ایران که سیستم پرداخت یارانه از طرف دولت می باشد، واضح است که تولیدکنندگان می توانند محصولات خود را ارزانتر از رقبای خود در سایر کشورها تولید نمایند. براساس قانون سازمان تجارت جهانی ورود و خروج کالاهای تجاری بدون هیچ محدودیتی و براساس تعرفه های تعیین شده انجام خواهد شد. بدین معنی که ورود و خروج کالاهای تجاری مجاز، آزاد خواهد بود. در این شرایط قیمت و کیفیت محصول فاکتور تعیین کننده می باشد. یعنی تولیدکننده ای که بتواند محصول خود را ارزانتر و با کیفیت بالاتر عرضه نماید پیروز می گردد.

شناخت سیستم HACCP، اصول و کاربرد آن در صنعت غذا امری ضروری می باشد چرا که HACCP یک سیستم آگاهی دهنده مداوم و جامع درباره ایمنی غذا است که برای پیش گیری از پیشرفت خطرات در صنعت طراحی شده و بنابراین درجه بالایی از ایمنی غذا را تضمین می کند. با کاربرد سیستم HACCP می توان از فساد محصولات و به هدر رفتن آنها جلوگیری کرده و اقتصاد جامعه را بهبود بخشید. (3)

HACCP) Hazard Analysis Critical Control Point) یک مطالعه سیستماتیک روی اجزای تشکیل دهنده محصول غذایی، شرایط فرآیند، حمل و نقل، انبارداری، بسته بندی، توزیع و مصرف توسط مصرف کننده را در بر می گیرد. این آنالیز اجازه می دهد که در جریان فرآیند نواحی حساس را که خطرآفرین هستند شناسایی کنیم. با این اطلاعات قادر خواهیم بود که نقاط کنترل بحرانی در سیستم را تعیین کنیم. یک نقطه کنترل بحرانی هر نقطه از زنجیره تولید غذایی است که فقدان کنترل در آن نقطه منجر به خطر ایمنی غذایی می شود که غیرقابل پذیرش است. (3)

سیستم HACCP اولین بار در سال 1959 توسط کمپانی PILLSBURY به عنوان یک ابزار مدیریت برای تضمین تولید محصولات سالم برای عرضه به ناسا NASA اجرا شد و بعد از آن در سال 1973، FDA سیستم HACCP را به طور ثبت شده بنا کرد (5 و 10). در این بررسی، اصول و مراحل سیستم HACCP، رابطه آن با TQM) Total Quality Management) و کاربرد HACCP در صنعت پرورش مرغ گوشتی مورد بحث قرار می گیرد.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • سیستم HACCP
  • اصول HACCP
  • مراحل اجرای HACCP
  • کاربرد سیستم HACCP در بهداشت گوشت مرغ
  • مزایا و معایب کاربرد سیستم HACCP در صنعت پرورش مرغ گوشتی

کلیک برای خرید