گزارش کارآموزی کارخانه قند

دانلود گزارش کارآموزی با موضوع کارخانه قند، در قالب pdf و word و در 55 صفحه، قابل ویرایش. دارای مفاهیم کلی و جزئی و قابل استفاده برای کلیه کارخانجات قند (بعلت تشابه فرایندی) قابل ارائه بعنوان گزارش کارآموزش و کار تحقیقی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته مکانیک، صنایع غذایی، مهندسی صنایع و… …

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc, pdf

تعداد صفحات: 61

حجم فایل: 7,192 کیلوبایت

قیمت: 10000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد. آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاها است. ماده پودر مانندی است که از دانه غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 664 کیلوبایت قیمت: 5000 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: فهرست مطالب: عنوان: مقدمه 1 اصطلاحات و تعاریف 2 آزمایشات 4 روش کار 5 نیازهای…

  • مقدمه قبل از پیدایش چغندر قند معمولی مردم قند مورد نیاز خود را از نیشکر تامین می کردند یک دانشمند آلمانی در سال 1747 موفق شد که از چغندر قند (ریشه) قند تهیه کند. از نظر اقتصادی چغندر قند یکی از محصولات مهم کشوری محسوب می شود زیرا ماده این گیاه بسیار قوی و پر نیرو است تاریخچه کشف آن از سال 1273 شمسی… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 58 حجم فایل: 38 کیلوبایت قیمت: 14000 تومان مقدمه قبل از پیدایش چغندر قند معمولی مردم قند مورد نیاز خود را…

  • طرح توجیهی قند کبریتی در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 82 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با قند کبریتی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این…

  • گزارش کارآموزی در شرکت قند شیروان… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 15 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: تاریخچه شرکت: سایر اطلاعات شرکت: موضوع فعالیت شرکت: فعالیت شرکت طبق ماده 2 اساسنامه عبارت است از: مقدمه تعریف سیستم: همیت سیستم حقوق و دستمزد: تعریف سیستم حقوق و دستمزد: کنترل داخلی سیستم حقوق ودستمزد: 1. دایره کارگزینی: . دایره ثبت اوقات کار: برای انجام درست این موضوع از وسایل ومدارک زیر استفاده…

  • مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است. … فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 310 حجم فایل: 1,797 کیلوبایت قیمت: 52000 تومان فهرست مطالب: تاریخچه مقدمه دستورالعملهای عمومی فصل اول: آزمایشهای عیارسنجی فصول دوم: انتقال چغندر قند فصل سوم: عصاره گیری فصل چهارم: تصفیه شربت فصل پنجم: اواپراسیون فصل ششم: کریستالیزاسیون فصل هفتم: کوره…

دانلود گزارش کارآموزی در مورد کارخانه قند،

در قالب doc و در 61 صفحه، قابل ویرایش. به همراه نسخه pdf جهت مطالعه، شامل:

تاریخچه کارخانه آذرقند نقده

سابقه تاریخی

وضعیت تولید و مصرف شکر در ایران

نقش شکر در تغذیه انسان

مضرات مصرف زیاد مواد قندی

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

ارزیابی کیفیت چغندر قند

تحویل دادن چغندر به کارخانه

تکنولوژی قند

مراحل عیارسنجی

تخلیه چغندرقند نگهداری آن در سیلو

انتقال چغندرقند به محل فرآیند

شستشوی چغندرقند

تتهیه خلال چغندر قند

استخراج قند از خلال یا دیفوزیون

عوامل مؤثر بر دیفوزیون

اصول استخراج قند در دیفوزیون

انواع دیفوزیون ها

خشک کردن تفاله

تصفیه شربت خام

تغلیظ شربت یا اواپراسیون

طباخی یا کریستالیزاسیون

خصوصیات پخت توسط آپارات

خشک کردن

مرحله قندسازی

قندگیری از ملاس

اصطلاحات صنایع قند

تشکیل ساکارات از ساکاروز

منابع و مآخذ

توضیحات:

این گزارش کارآموزی دارای مفاهیم کلی و جزئی و قابل استفاده برای کلیه کارخانجات قند (به علت تشابه فرآیندی) می باشد. هم چنین قابل ارائه به عنوان گزارش کارآموزش و کار تحقیقی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته مکانیک، صنایع غذایی، مهندسی صنایع، برق و… می باشد.

دارای فهرست بندی بوده و کاملاً مرتب و نیازی به کوچک ترین ویرایش (در صورت نیاز قابل ویرایش است) ندارد. هم چنین دارای عکس از مراحل فرآیند و دستگاه ها می باشد.

مقدمه گزارش کارآموزی:

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرآیند تولید قند و شکر از چغندرقند:

1. کاشت، داشت و برداشت چغندر

چغندر قند های رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولاً قبل از حمل به کارخانه، سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است تا حد امکان عاری از مواد خارجی باشند.

اگر کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند، باید نکاتی را رعایت کنند:

1. پس از برداشت به خصوص در دو هفته اول، پس از برداشت شدت تنفس در چغندر بسیار بالا بوده و گاهی تا چند برابر حد معمول می رسد. این امر با ضایعات قند در چغندر همراه است.

2. چغندر در برابر نور خورشید دچار پژمردگی شده و آب از دست می دهد کاهش آب در چغندر موجب ضایعات وزنی خواهد بود. در چنین حالتی ممکن است که وقتی چغندر به کارخانه می رسد، درصد قند ساکارز آن حد بالاتری را نشان می دهد، اما از نظر افت وزنی به زیان کشاورز خواهد بود.

3. مدت زیاد نگهداری چغندر در کنار مزرعه پس از برداشت ممکن است موجب افزایش قند رافینوز در چغندر شود. این مسأله نیز در اندازه گیری درصد قند ساکارز به روش پلاریمتری خطا ایجاد می کند و احتمال دارد که قند ساکارز اندازه گیری شده در چغندر که به کارخانه تحویل داده می شود، بالاتر از حد واقعی نشان داده شود.

4. مدت نگهداری چغندر در کنار مزرعه باید تا حد امکان کوتاه باشد و چغندر به صورتی انباشته شود که مناطق گرمسیر از تأثیر دمای زیاد و در مناطق سردسیر از یخ زدن آن ها جلوگیری شود.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • گزارش کارآموزی در کارخانه قند
  • کارآموزی در کارخانه قند
  • گزارش کارآموزی کارخانه قند
  • کارآموزی کارخانه قند
  • دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه قند
  • دانلود کارآموزی در کارخانه قند
  • دانلود گزارش کارآموزی کارخانه قند
  • دانلود کارآموزی کارخانه قند

کلیک برای خرید