طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید تافی و شکلات

خلاصه طرح کسب وکار موضوع طرح: تولید شکلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی: هجده نفر مقدمه: شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصر…

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل: 144 کیلوبایت

قیمت: 7500 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • طرح توجیهی فنی و اقتصادی بازیافت و فرآوری فولاد و آهن در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پ… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 147 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی فنی و اقتصادی در مورد بازیافت و فرآوری فولاد و آهن، در قالب pdf و در 18 صفحه. توضیحات: این…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع تولید انواع شکلات و شیره خرما، در قالب pdf و در 42 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، ظرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 42 حجم فایل: 1,900 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی با موضوع تولید انواع شکلات و شیره خرما، در قالب pdf و در 42 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح فهرست مطالب جداول و محاسبات…

  • دانلود طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی احداث باشگاه ورزشی، در قالب pdf و در 16 صفحه. این طرح توجیهی در رابطه با احداث باشگاه ورزشی با ظرفیت پذیرش 2600 هنرجو در سال می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 16 حجم فایل: 88 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی در مورد فنی، مالی و اقتصادی احداث باشگاه ورزشی، در قالب pdf و در 16 صفحه. توضیحات: این طرح توجیهی در رابطه با احداث باشگاه ورزشی با…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع فنی و اقتصادی و مالی خدمات مسافرتی و جهان گردی، در قالب pdf و در 18 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، ظرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی، سهم تسهیلات، دوره بازگشت سرمایه، اشتغال زایی، فضای... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 217 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع فنی و اقتصادی و مالی خدمات مسافرتی و جهان گردی، در قالب pdf و در…

  • طرح توجیهی تولید تافی و شکلات در قالب word به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 23 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در زمینه تولید تافی و شکلات می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.…

خلاصه طرح کسب وکار

موضوع طرح: تولید شکلات و تافی

ظرفیت: 600 تن در سال

سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه

میزان اشتغالزایی: هجده نفر

مقدمه:

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می گردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل 56% کاکائوی خالص است. گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل 44% کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد. در صنعت شکلات سازی، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس (لیکور) در می آید.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • طرح کارآفرینی
  • طرح توجیهی
  • طرح کسب و کار
  • تولید شکلات
  • تولید تافی
  • شکلات کاکائویی
  • دانلود طرح توجیهی

کلیک برای خرید