تحقیق تولید آدامس و انواع بیسکویت در شرکت پارس مینو

فصل اول مقدمه: غذا و تغذیه از مهمترین پدیده های مؤثر بر حیات موجودات زنده به شمار می رود پدیده هایی هستند که از بدو پیدایش و خلقت موجودات زنده و از لحظه تولد تا آخرین لحظات حیات با آنها همراه هستند. میلیاردها سلول بدن انسان برای رشد و تکثیر و بقا و حیات خویش نیاز به مواد مغذی دارند. برخی…

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 133 کیلوبایت

قیمت: 15000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود تحقیق با موضوع مقایسه صورت های مالی شرکت پارس و نیلو، در قالب word و در 33 صفحه، قابل ویرایش، شامل شرکت پارس، تاریخچه شرکت، فعالیت اصلی شرکت، جایگاه شرکت در صنعت، انواع محصولات، سرمایه و ترکیب سهامداران، وضعیت معاملات و… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 33 حجم فایل: 51 کیلوبایت قیمت: 17000 تومان دانلود تحقیق با موضوع مقایسه صورت های مالی شرکت پارس و نیلو، در قالب word و در 33 صفحه، قابل ویرایش، شامل: شرکت پارس تاریخچه شرکت فعالیت اصلی شرکت جایگاه شرکت در صنعت انواع محصولات…

  • دانلود تحقیق طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت، در قالب word و در 30 صفحه… فرمت فایل دانلودی: DOC فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 365 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان دانلود تحقیق در مورد طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت، در قالب word و در 30 صفحه، قابل ویرایش شامل: معرفی محصول بیسکویت تعریف بیسکویت نقش مواد اولیه در بیسکویت میزان پهن شدن خمیر بیسکویت ویژگی های آرد مناسب برای تولید بیسکویت ویژگی های شکر مناسب برای تولید بیسکویت ویژگی های روغن مناسب برای تولید بیسکویت میزان مواد اولیه در فرمول کارایی…

  • دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده، میشکا، نان و شیرینی در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 137 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده، میشکا، نان و شیرینی، در قالب pdf و در 17 صفحه. توضیحات: این طرح توجیهی در رابطه با تولید بیسکویت ساده، میشکا، نان و شیرینی می باشد که بر اساس…

  • دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس (شرکت پارس مینو) … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 168 حجم فایل: 114 کیلوبایت قیمت: 10000 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: عنوان صفحه فصل اول مقدمه- 5 تاریخچه محصولات-9 تاریخچه کارخانه- 10 ظرفیت تولید- 11 فصل دوم مواد اولیه مورد استفاده-12 کنترل کیفیت آنها-17 فصل سوم تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در خطوط مختلف تولید- 31 سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب-32 فصل جهارم تجهیزات آزمایشگاهی-33 انواع…

  • آشنایی کلی با مکان کارآموزی شرکت صنعتی پارس مینو (سهامی عام) در سال 1338 بصورت سهامی عام تاسیس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند «ب» قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران و تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفت. تاریخچه کارخانه: مقدمات او… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 153 حجم فایل: 1,414 کیلوبایت قیمت: 20000 تومان آشنایی کلی با مکان کارآموزی شرکت صنعتی پارس مینو (سهامی عام) در سال 1338 بصورت سهامی عام تاسیس…

فصل اول

مقدمه:

غذا و تغذیه از مهمترین پدیده های مؤثر بر حیات موجودات زنده به شمار می رود پدیده هایی هستند که از بدو پیدایش و خلقت موجودات زنده و از لحظه تولد تا آخرین لحظات حیات با آنها همراه هستند. میلیاردها سلول بدن انسان برای رشد و تکثیر و بقا و حیات خویش نیاز به مواد مغذی دارند. برخی از این مواد مغذی مانند: کربوهیدراتها، پروتئین و چربی ها پس از عمل هضم و تجزیه به مواد اولیه از طریق دستگاه گوارش جذب و از طریق گردش خون و کبد در اختیار سلولها قرار می گیرند.

از انسانهای اولیه گرفته تا بشر متمدن امروزی قسمت عمده ای از تلاش و فعالیت های فیزیکی و مغزی خود را صرف تدارک و تأمین مواد غذایی نموده اند و نتیجه این همه تلاش همیشگی میلیاردها انسان منجر به مجموعه امروزی دانش فنی ما درباره این موضوع گردیده است.

در سالهای اخیر مطالعه درباره مواد غذایی به صورت رشته مجزایی درآمده و علوم غذایی نامیده شده است. موضوع علوم غذایی و تغذیه از طرفی به علت جالب بودن ذاتی موضوع و از طرف دیگر به علت افزایش اطلاعات و توسعه سریع روشهای فنی جدید از جاذبه بی پایانی برخوردار است. انتخاب اصطلاح علوم غذایی ساده تر از تعریف آن است حتی بهبود بخشیدن به تعریفی که بلانچیفیلد کرده است که علوم غذایی عبارت است از مجموعه ای مرتبط و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب و رفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف مشکل می باشد. علوم پایه ریاضی، فیزیک. شیمی و زیست شناسی و نیز علوم جدیدتر بیوشیمی و میکروب شناسی همگی در علوم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. با این وجود علوم غذایی وسیعتر از مجموعه مباحث مورد استفاده این علوم در این رشته است. زیرا موضوع آن چشم انداز خاص خود را دارد. از طرفی می توان آن را یک علم تجربی خالص به شمار آورد که هدفش نه تنها تعقیب دانش آکادمیک است بلکه پیشروی دربرآوردن یکی از نیازهای اساسی انسان یعنی نیاز به غذاهایی که زندگی و سلامت را تأمین کند می باشد بنابراین برای آنکه علوم غذایی مؤثر واقع شود باید عملاً به کار گرفته شود کابرد آن رشته صنایع غذایی را تشکیل می دهد.

طبیعتاً دستیابی جوامع پیشرفته صنعتی به مواد غذایی متنوع فراوان و اعتلای سطح تغذیه ای آنان در پرتو برخورداری از آگاهی های علمی می تواند این اندیشه را در ذهن جاری سازد که علم و تکنولوژی موجود در جوامع مزبور برای حال توسعه استفاده می شود.

فهرست

فصل اول

1-مقدمه 5

مسئولان واحد تولیدی و کارکنان شیفت کاری قسمتهای مختلف کارخانه 6

چارت سازمانی 7

اهداف کارخانه 9

ظرفیت تولید 10

تاریخچه کارخانه 11

2- فلوچارت تولید 13

3- مراحل تولید 15

مواد اولیه مورد استفاده در کارگاههای بیسکویت، شکلات و آدامس 15

دستگاه های مورد استفاده 16

مرحله بسته بندی 17

مراحل تولید آدامس 17

ویژگی ها و مشخصات بیسکویت 21

توضیحی در مورد کارگاه بیسکویت 22

فرایند تولید بیسکویت ترد 25

فرایند تولید بیسکویت پتی بور 27

فرایند تولید بیسکویت نارگیلی 31

حد مجاز آلودگی میکروبی در نشاسته 33

ویژگیهای میکروبی شیر خشک33

ویژگی های میکروبیولوژی پودر پنیر 34

حد مجاز آلودگی های میکروبی در پودر کاکائو 34

ویژگی های میکروبیولوژی انواع آرد غلات پوست کنده و بلغور آنها 35

حد مجاز آلودگی میکروبی پودر تخم مرغ 35

ویژگی های باکتریلوژی آب آشامیدنی 36

ویژگی های میکروبیولوژیکی پفک 36

ویژگی های میکروبیولوژی پودر کیک نیمه آماده 36

ویژگی های میکروبیولوژیی فرآورده های بیسکویت ها و نان سوخاری، شکلات، آدامس، ویفر و پاستیل 37

ویژگی های میکروبیولوژی آرد بادام زمینی روغن گرفته 38

حد مجاز آلودگی های میکروبی آرد (پودر) نارگیل 38

حد مجاز آلودگی های میکروبی پفک 38

خصوصیات ساختمانی کارخانه 39

فصل دوم 40

آزمایشات شیمیایی که روی محصولات انجام می شود 40

آزمایشات میکروبی که روی محصولات انجام می شود 40

دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری خاکستر آدامس. 41

دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری قندهای ساده در بیسکویت و کیک 41

دستورالعمل روش آزمون خاکستر نامحلول در اسید 44

دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری خاکستر کل 45

دستور العمل روش آزمون اندازه گیری چربی به روش سوکسله 46

دستورالعمل روش آزمون رطوبت پفک 47

دستور العمل روش آزمون درصد نمک در پفک 47

دستور العمل روش آزمون ویسکوزیته شکلات 48

دستورالعمل روش آزمون حلالیت اسانس در آب و الکل 48

دستور العمل روش آزمون اندازه گیری قند در آدامس و بیسکویت 49

دستور العمل روش اندازه گیری PH پفک و بیسکویت 50

دستور العمل روش آزمون تعیین اندازه ذرات 51

دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری رطوبت آدامس 51

دستور العمل روش آزمون اندازه گیری اندیس ید روغن ها و چربی ها 52

دستور العمل روش آزمون اسیدیته روغنها 53

آزمایشات میکروبی 55

روش آزمون شناسایی و شمارش آنترو باکتر یاسه 55

روش آزمون جستجو وشمارش قارچها (کپک ها و مخمرها) 57

روش آزمون جستجو اشرشیاکلی یا ایکولای 58

شرایط انبارداری 59

تصفیه فاضلاب 61

فصل سوم 63

موقعیت شغلی کارآموز 63

امور جاری در دست اقدام کارخانه 63

محاسن و معایت کارخانه 63

فصل چهارم 65

نتیجه گیری 65

پیشنهاداتی در رابطه با بهبود وضعیت کارخانه 66

عبارات و واژگان کلیدی:

  • تحقیق صنایع غذایی
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • دانلود تحقیق صنایع غذایی
  • رشته صنایع غذایی
  • پارس مینو
  • تولید آدامس
  • انواع بیسکوئیت
  • تولید آدامس در شرکت پارس مینو
  • تولید بیسکوئیت در پارس مینو
  • شرکت پارس مینو
  • تحقیق تولید آدامس و انواع بیسکویت

کلیک برای خرید