تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی

مقدمه: فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، … …

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل: 36 کیلوبایت

قیمت: 9000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • طرح توجیهی تولید محصولات فرفوژه در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 56 حجم فایل: 5,708 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با تولید محصولات فرفوژه می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. این…

  • دانلود تحقیق در مورد بررسی وضعیت فروش محصولات چرمی سبک (داخلی و خارجی)، در قالب word و در 153 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: طرح تحقیق، بیان موضوع یا تعریف مسأله، ضرورت انجام تحقیق، پیشینه تحقیق، فرضیات، تعریف عملیات متغیرها… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 153 حجم فایل: 98 کیلوبایت قیمت: 27000 تومان دانلود تحقیق در مورد بررسی وضعیت فروش محصولات چرمی سبک (داخلی و خارجی)، در قالب word و در 153 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: طرح تحقیق بیان موضوع یا تعریف مسأله ضرورت انجام تحقیق پیشینه…

  • دانلود تحقیق در مورد بررسی وضعیت بازار داخلی و خارجی فروش محصولات چرمی سبک، در قالب doc و در 122 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: طرح تحقیق، بیان موضوع یا تعریف مسأله، ضرورت انجام تحقیق، پیشینه تحقیق، فرضیات، تعریف عملیات متغیرها، … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 122 حجم فایل: 81 کیلوبایت قیمت: 5600 تومان دانلود تحقیق در مورد بررسی وضعیت بازار داخلی و خارجی فروش محصولات چرمی سبک، در قالب word و در 122 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: طرح تحقیق بیان موضوع یا تعریف مسأله ضرورت…

  • دانلود گزارش کارآموزی با موضوع کارخانه تولید پودر آب پنیر و شیر خشک صنعتی، در قالب word و در 26 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: معرفی محل کارآموزی، چارت سازمانی، مراحل تولید، پودر آب پنیر، شیر خشک، شرح فرآیند تولید شیر خشک... … فرمت فایل دانلودی: docx فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 26 حجم فایل: 163 کیلوبایت قیمت: 9000 تومان دانلود گزارش کارآموزی با موضوع کارخانه تولید پودر آب پنیر و شیر خشک صنعتی، در قالب word و در 26 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: 1-1- معرفی محل کارآموزی 1-2- چارت سازمانی…

  • پنیر پنیر، فرآورده ای است متشکل از چربی و پروتئین شیر، به همراه کلسیم و فسفری که به صور مختلف با پروتئین شیر ترکیب شده اند. مخلوط به روشهای مختلفی، از شیر استخراج می گردد که برخی از این روشها، جدید و برخی دیگر قرنها پیش ابداع شده اند. پنیر حاوی آب کمتری درمقایسه باشیر است، بنابراین می توان گ… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 32 حجم فایل: 61 کیلوبایت قیمت: 9500 تومان پنیر پنیر، فرآورده ای است متشکل از چربی و پروتئین شیر، به همراه کلسیم و فسفری که…

مقدمه:

فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شده پاستوریزه و جانشین ها یا محصولات مصنوعی وجود دارد که به علاوه ممکن به اجزاء دیگری نیز تقسیم بندی شود که بستگی به ترکیبات و نوع و میزان (سطح) اجزاء تشکیل دهنده مورد استفاده دارد. (جدول 1 – 18) اقلام منحصر به فردی که در پائین ذکر می شود از آن جمله است.

فرآورده های پنیر پرورده پاستوریزه شده (PCPS) بوسیله خرد کردن ذوب کردن و امولیفه کردن به یک مخلوط ذوب شده یکنواخت نرم یا مقادیری از پنیرهای طبیعی و ترکیبات اختیاری با استفاده از حرارت، برش مکانیکی و معمولاً نمکهای امولسیون کننده تولید می شوند. اجزاء اختیاری که دارای مجوز هستند بسته به نوع محصول تعیین می شوند (پنیر پرورده، غذای پنیر پرورده و پنیرپرورده با قابلیت گسترش پذیری) و شامل اجزاء لبنی، سبزیها، گوشت، استابیلایزرها، نمکهای امولسیون کننده، طعم دهنده ها، رنگها و نگهدارنده ها و آب است (جدول 1 – 18 و نمایش 1 – 18).

فهرست مطالب:

مقدمه

فرآورده های پنیر پرورده پاستوریزه شده

طبقه بندی محصولات پنیر پرورده

موافقت نامه تولید جهت محصولات پنیر پرورده

بسته بندی و سرد کردن

اصول تولید محصولات پنیری پرورده

جداسازی کلسیم

انتشار و پیوند با آب پاراکازئین

خاصیت اموسینایری

شکل گیری ساختار به محض سرد کردن

خصوصیات عکسهای امولسیون کننده

توقیف (جداساز) کلسیم

جایگزینی و بافری کردن PH

هیدراتاسیون و انتشار کازئین

هیدرولیز (ثبات و استحکام)

اثرات بالکتریو استاتیک

شرایط فرآیند

بدلسازی (شبیه سازی) و محصولات پنیری جانشین

شبه پنیرها (Cheese Analogus)

پنیر پیتزای مشابه: آئین کار تولید

ترکیبات و خصوصیات عملکردی (کارآمدی)

ثبات عملی (کارکردی) در طی دوره نگهداری

تافو یا پنیرهای تهیه شده از سویا

عبارات و واژگان کلیدی:

  • پنیر پروسس
  • جانشینهای پنیر بدلی
  • محصولات پنیر بدلی
  • تحقیق صنایع غذایی
  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • دانلود تحقیق
  • انواع پنیر
  • فرآورده های لبنی
  • انواع پنیرهای صنعتی
  • پنیر فراوری شده
  • فرایند تولید پنیر
  • انواع پنیر فراوری شده
  • پنیر پرورده

کلیک برای خرید