تحقیق سموم مواد غذایی

بخشی از متن: انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت های خوراکی گیاه ذخیره می شود. آیا تا به حال میوه ای خورده اید که مزه اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان تان حس کنید؟ اگر… …

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل: 184 کیلوبایت

قیمت: 6000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه دی 93، در قالب pdf. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: Pdf حجم فایل: 174 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان دانلود امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان به همراه پاسخنامه دی 93، در قالب pdf. عبارات و واژگان کلیدی: امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی سوم هنرستان امتحان نهایی تغذیه و بهداشت مواد غذایی آزمون تغذیه و بهداشت مواد غذایی درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال تغذیه و بهداشت مواد غذایی نمونه سوال درس تغذیه…

  • دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریف، روش هایی جدید برای نگهداری غذا، نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)، آلوی سردرختی، آماده سازی، حفظ و نگهداری غذاها، کنسرو کردن، نمک سود… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 28 حجم فایل: 30 کیلوبایت قیمت: 7600 تومان دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل: تعریف روش هایی جدید برای نگهداری غذا نگهداری سبزی و میوه (کاربردی) آلوی سردرختی آماده…

  • دانلود طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان، محاسبات مربوطه... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 74 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با بسته بندی مواد غذایی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه بسته…

  • ماشینهای مورد استفاده جهت بسته بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند بیان یک تقسیم بندی جامع و مانع برای همه ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیم بندی با توجه به نحوه عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غ… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 22 کیلوبایت قیمت: 8500 تومان ماشینهای مورد استفاده جهت بسته بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت 1400 تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح…

بخشی از متن:

انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت های خوراکی گیاه ذخیره می شود. آیا تا به حال میوه ای خورده اید که مزه اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان تان حس کنید؟ اگر این طور است پس مطالب زیر را بخوانید:

موادشیمیایی مورد استفاده در کشاورزی، درست همان چیزهایی هستند که اگر به طرز صحیح مصرف نشوند، هم برای محیط زیست و هم برای سلامت انسان مضرند. این موادشیمیایی یا به عنوان کود مصرف می شوند یا سموم متعدد دفع آفات نباتی هستند.

انواع کودها

انواع کودها از دیرباز در کشاورزی استفاده می شده اند. این کودها به وسیله گیاه جذب شده و در قسمت های خوراکی گیاه که به مصرف انسان یا حیوان می رسد، ذخیره می شوند و اگر مقدار آنها در محصول، بیش از حد مجاز باشد، تهدیدی جدی برای سلامت انسان محسوب می شوند. به عنوان مثال کود اوره که به علت ارزان بودن به مقدار بسیار زیادی مصرف می شود بعد از استفاده در محصولاتی مانند پیاز و سیب زمینی، به نیترات تبدیل شده و در آنها تجمع می یابد. نیترات یک ماده سرطان زا بوده و باعث سرطان های دستگاه گوارش می شود. نیترات علاوه بر سرطان، موجب بروز اختلالات ناهنجار در سیستم عصبی، غدد درون ریز و سیستم ایمنی بدن می شود.

کود دیگری که به میزان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، کود فسفاته است که آن هم پس از مصرف به وسیله گیاهانی مانند سیب زمینی، سم کادمیوم را تولید می کند. کادمیوم هم یک ماده سرطان زا است و اگر میزان دریافت آن به وسیله انسان به بیش از 20 میلی گرم برسد، باعث اختلال در کارکرد کلیه ها و همچنین کوتاهی قد در کودکان می شود.

سموم دفع آفات و حشرات

علاوه بر کودهای شیمیایی، در کشاورزی بیش از سه هزار ترکیب شیمیایی خطرناک برای کنترل آفات و حشرات مورد استفاده قرار می گیرد که این مواد پس از ورود به بدن انسان، آثار سوء زیادی بر جای می گذارند. سموم دفع آفات نباتات باعث مسمومیت های کوتاه مدت یا درازمدت در انسان می شوند. مسمومیت های کوتاه مدت دارای آثار قابل مشاهده هستند اما متاسفانه مسمومیت های درازمدت حاصل از سموم دفع آفات نباتات، مشکلات و بیماری های خطرناکی ایجاد می کنند که ممکن است حتی در نسل بعد ظاهر شوند. به عنوان مثال سم پاشی انگور و خیار گلخانه ای به وسیله کشاورزان، به دفعات زیاد انجام می گیرد که البته بررسی های علمی نشان می دهد 80 تا 90 درصد سموم شیمیایی مورد استفاده غیرضروری هستند. نفوذ این مواد سمی در موادغذایی باعث افزایش سرطان ها، بیماری های مزمن، اختلالات کبدی و ناراحتی های تنفسی در انسان می شود. علاوه بر آن، این مواد سبب آلودگی آب و هوا و خاک می شوند و برای محیط زیست نیز، مضر هستند.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • سموم مواد غذایی
  • انواع سموم مواد غذایی
  • انواع کودها
  • سموم دفع آفات
  • دفع حشرات مضر
  • تحقیق صنایع غذایی
  • کار تحقیقی
  • دانلود تحقیق
  • بررسی اثر سموم در میوه ها
  • بررسی آثار سموم در محصولات کشاورزی

کلیک برای خرید