تحقیق دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری

چکیده دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد. دراین تحقیق سعی برآن است که از دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات دانشمندان و محققین کشورهای پیشرفته، خصو…

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 90

حجم فایل: 131 کیلوبایت

قیمت: 13000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • چکیده 11 مشخصه طرح: عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی) می باشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می آید. و ویژگیهای عمومی آن می بایست بر طبق استاندار… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 66 حجم فایل: 50 کیلوبایت قیمت: 13000 تومان 1 چکیده 11 مشخصه طرح: عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50…

  • دانلود تحقیق کارآفرینی با موضوع بررسی و تهیه طرح تولید صندلی پلاستیکی، در قالب word و در 62 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: کلیات تحقیق، 1-1) مشخصات متقاضیان طرح، 2-1) معرفی اجمالی پروژه، 3-1) معرفی محصول، 4-1) سوابق تولید، 5-1) … فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 62 حجم فایل: 409 کیلوبایت قیمت: 8500 تومان دانلود تحقیق کارآفرینی با موضوع بررسی و تهیه طرح تولید صندلی پلاستیکی، در قالب word و در 62 صفحه، قابل ویرایش، شامل: فصل اول: کلیات تحقیق 1-1) مشخصات متقاضیان طرح 2-1) معرفی اجمالی پروژه 3-1)…

  • دانلود تحقیق در مورد نحوه تهیه برنامه POA (مداخله ای)، در قالب word و در 12 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریف برنامه ریزی، انواع برنامه ریزی، مشخصات برنامه ریزی جامع، انواع برنامه ریزی جامع، برنا مه ریزی عملیاتی، برنامه بهداشتی، اجزای برنامه… فرمت فایل دانلودی: doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 12 حجم فایل: 141 کیلوبایت قیمت: 4300 تومان دانلود تحقیق در مورد نحوه تهیه برنامه POA (مداخله ای)، در قالب word و در 12 صفحه، قابل ویرایش، شامل: تعریف برنامه ریزی انواع برنامه ریزی مشخصات برنامه ریزی جامع انواع برنامه ریزی جامع برنا…

  • دانلود تحقیق با موضوع کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه تحقیق: شیرامولوسیون پیچیده ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 155 حجم فایل: 2,451 کیلوبایت قیمت: 12000 تومان دانلود تحقیق با موضوع کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه تحقیق: شیرامولوسیون پیچیده ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی…

  • دانلود پرسشنامه نیم کره راست مغز- نیم کره چپ مغز، در قالب pdf و در 6 صفحه. این فایل شامل پرسشنامه نیم کره راست مغز- نیم کره چپ مغز می باشد. ضمن این که شامل بخش های تفسیر نمره، تفسیر پرسشنامه و نتیجه گیری نیز می باشد. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 6 حجم فایل: 78 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود پرسشنامه نیم کره راست مغز- نیم کره چپ مغز، در قالب pdf و در 6 صفحه. این فایل شامل پرسشنامه نیم کره راست مغز- نیم کره چپ مغز…

چکیده:

دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد.

دراین تحقیق سعی برآن است که از دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات دانشمندان و محققین کشورهای پیشرفته، خصوصاً در دهه اخیر مبنی بر خواص غذایی و بویژه خصوصیات دارویی فراوانی که این فرآورده دارد و با توجه به اینکه تاکنون این فرآورده در صنایع لبنی ایران جایگاهی نداشته و در بین اکثریت مردم ایران ناشناخته می باشد و از طرفی به لحاظ وابستگی صنایع نوشابه سازی ایران به شرکت های نوشابه سازی خارجی و عدم وجود نوشابه مغذی و مطلوب داخلی می توان از دوغ کره به عنوان ماده ای جهت ساختن یک نوع نوشابه ایده آل استفاده نمود.

امید است که نتایج حاصل از این تحقیق بتواند محصولی مناسب و مغذی را به صنایع لبنیات و نوشابه سازی ایران مغرفی نموده تا پاسخگوی تأمین بخشی از نیازهای تغذیه ای بوده و همچنین در پیشگیری و درمان برخی از بیماریها در کشورمان مفید باشد.

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

فصل اول

دوغ کره

1-1 تعریف

1-2 ترکیبات دوغ کره

1-2-1 پروتئین ها

جدول 1-2 پروتئین های دوغ کره

1-2-1-1 کازئین

1-2-1-2 پروتئین های سرم

1-2-1-2-1 β- لاکتوگلوبولین

1-2-1-2-2 α- لاکتالبومین

1-2-1-2-3 ایمونوگلوبولین ها

1-2-1-2-4 پروتئوزپیتون

1-2-3 چربی

1-2-4 املاح

1-2-5 ویتامین ها

1-2-6- اسیدهای آلی

1-3 موارد کاربرد: دوغ کره

فصل دوّم

تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره

تهیه نوشیدنی تخمیری از دوغ کره

2-1 استارترهای لاکتیکی

2-1-1 طبقه بندی

2-1-1-1 استارترهای مزوفیل

2-1-1-2 استارترهای ترموفیل

2-1-2 تولید ترکیبات بازدارنده توسط اسید لاکتیک باکتری ها

2-1-3 عوامل موثر بر فعالیت استارتر

2-1-3-1 محیط رشد

2-1-3-2 وجود ترکیبات بازدارنده در محیط

2-1-3-2-1 بقایای آنتی بیوتیک ها

2-1-3-2-2 باکتریوفاژها

2-1-4 استارتر دوغ کشت داده شده

2-1-5 ثبات اسید لاکتیک باکتری ها در فرآورده های لبنی تخمیری

فصل سوم

3-1 روند تخمیر و توسعه طعم در دوغ کشت داده شده

3- 2 معایب طعم دوغ کشت داده شده

فصل چهارم

آزمایشات انجام شده برروی نوشیدنی دوغ کره

4-1 دوغ کره

4-1-1 وزن مخصوص

4-1-2 اسیدیته

4-1-3 ماده خشک

4-1-4 خاکستر

4-1-5 چربی

4-1-6 پروتئین

4-1-7 لاکتوز

4-1-8 کلسیم

4-1-9 فسفر

4-1-10 سدیم

4-1-11 پتاسیم

2-4 تولید دوغ کشت داده شده

4-3 آزمایشات ارگانولپتیک دوغ کشت داده شده

4-5 آزمایشات فیزیکوشیمیایی دوغ کشت داده شده

4-5-1 PH و اسید یته

4-5-2- آب انداختن

فصل پنجم

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

5-1 کاهش شدت بیماری عدم تحمل لاکتوز

5-2 کاهش کلسترول پلاسما

5-3 فعالیت ضد توموری

عبارات و واژگان کلیدی:

  • دوغ کره
  • نوشیدنیهای تخمیری
  • لبنیات
  • فرآورده های لبنی
  • تحقیق رشته صنایع غذایی
  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • دانلود تحقیق
  • استفاده از دوغ کره در نوشیدنیهای تخمیری
  • تحقیق پیرامون دوغ کره
  • تحقیق پیرامون نوشیدنی تخمیری

کلیک برای خرید