تحقیق رژیم غذایی در نوجوانان

بخشی از متن: دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه های گروهی از اهمیت… …

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل: 37 کیلوبایت

قیمت: 10500 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • بخشی از متن: استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان... … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 83 حجم فایل: 84 کیلوبایت قیمت: 11000 تومان بخشی از متن: استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش…

  • دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل نانو تکنولوژی، فن آوری نوین، تعریف نانو تکنولوژی، تاریخچه نانو در جهان، اصول پایه نانو تکنولوژی، اساس ارتباط نانو تکنولوژی... … فرمت فایل دانلودی: docx فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 42 حجم فایل: 264 کیلوبایت قیمت: 5800 تومان دانلود تحقیق با موضوع نقش نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل: نانو تکنولوژی، فن آوری نوین تعریف نانو تکنولوژی تاریخچه نانو در جهان اصول پایه نانو تکنولوژی…

  • دانلود تحقیق با موضوع نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راه کارهای محیط زیستی (مطالعه موردی در منطقه 6 تهران)، در قالب word و در 172 صفحه، قابل ویرایش، شامل چکیده، مقدمه، فصل اول- کلیات، فرضیه، ضرورت ها و اهداف، … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 172 حجم فایل: 9,715 کیلوبایت قیمت: 12000 تومان دانلود تحقیق با موضوع نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذایی و ارائه راه کارهای محیط زیستی (مطالعه موردی در منطقه 6 تهران)، در قالب word و در 172 صفحه، قابل ویرایش، شامل:…

  • هنگامی که نظام پهلوی در سایه استبداد و خفقان، به اوج مستی خود رسیده بود، جامعه ایرانی واکنش هایی خاص در این دوران به نمایش گذاشت که این واکنش ها از چشم درباریان مخفی نماند. بروز نارضایتی، شکل گیری انقلاب اسلامی و شکست سلسله پهلوی، حلقه نهایی اوضاع سیاسی جاری در زمان حکومت پهلوی بود. نشانه ها… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 26 کیلوبایت قیمت: 9500 تومان هنگامی که نظام پهلوی در سایه استبداد و خفقان، به اوج مستی خود رسیده بود، جامعه ایرانی واکنش هایی خاص…

  • دانلود پاورپوینت در مورد تأثیرات متقابل تمرین و رژیم غذایی بر میزان لپتین، در قالب ppt و در 21 اسلاید، قابل ویرایش، شامل بیولو ژی لپتین، مطالعات مقطعی، Single bout، نتایج، نکته کلیدی... … فرمت فایل دانلودی: ppt فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 21 حجم فایل: 467 کیلوبایت قیمت: 6200 تومان دانلود پاورپوینت در مورد تأثیرات متقابل تمرین و رژیم غذایی بر میزان لپتین، در قالب ppt و در 21 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: بیولو ژی لپتین مطالعات مقطعی Single bout نتایج نکته کلیدی Converse results دیدگاه محقق عبارات و واژگان کلیدی: تأثیرات متقابل…

بخشی از متن:

دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه ای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق رسانه های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه ای سالم و خلاق و پویا باید آموزش تغذیه ای در همه ابعاد آن صورت گیرد. در موارد فردی باید از طریق مشاوره با متخصصان تغذیه، رژیم های غذایی اصلاح شوند و در موارد گروهی توصیه می شود که نوجوانان برای پیشگیری از سوء تغذیه از راهنمای غذایی ذیل که تمامی گروه های غذایی را دارد، در برنامه غذایی روزانه خود استفاده نمایند

1 گروه نان و غلات: روزانه 119 واحد

یک واحد نان برابر است با 1 برش نان بربری یا سنگک به اندازه یک کف دست

برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه یک کف دست

یک واحد از برنج و ماکارونی پخته شده برابر است با نصف لیوان

2 گروه شیر و لبنیات: روزانه 3 واحد یا بیشتر.

یک واحد از شیر و ماست برابر است با یک لیوان / یک واحد از پنیر برابر است با 4530 گرم / یک واحد از کشک برابر است با یک چهارم لیوان / یک واحد از دوغ برابر است با 2 لیوان

3 گروه میوه ها: روزانه 3 تا 4 واحد

1 واحد میوه برابر است با 1 عدد میوه متوسط / برابر است با یک دوم تا سه چهارم لیوان آب میوه / برابر است با یک چهارم لیوان میوه خشک

4 گروه سبزی ها: روزانه 4 تا 5 واحد

یک واحد سبزی برابر است با 1 لیوان سبزی خام / برابر است با نصف لیوان سبزی پخته / برابر است با یک عدد سیب زمینی متوسط

5 گروه گوشت و جانشین های آن: روزانه 2 تا 3 واحد

یک واحد گوشت برابر است با 2 تا 3 تکه خورشتی (9060 گرم) گوشت قرمز، ماکیان و ماهی پخته شده / 30 گرم گوشت برابر است با یک عدد تخم مرغ یا نصف لیوان حبوبات پخته یا 2 قاشق غذاخوری از مغزهای پسته و فندق و گردو و…

عبارات و واژگان کلیدی:

  • رژیم غذایی
  • رژیم غذایی نوجوانان
  • تحقیق رشته تغذیه
  • کار تحقیقی تغذیه
  • دانلود تحقیق
  • انواع غذاها در رژیم غذایی
  • بررسی رژیم غذایی در نوجوانان
  • برنامه غذایی جوانان
  • برنامه غذایی نوجوانان

کلیک برای خرید