تحقیق استانداردهای غذایی

بخشی از متن: استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان… …

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 83

حجم فایل: 84 کیلوبایت

قیمت: 11000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • مقدمه: پرداختن به موضوع کارگاه های چوب برای دانشجویان رشته صنایع دستی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. لیکن با توجه به اهمیت زیاد آن تاکنون مورد بررسی قرار نگرفته است. نگارنده با طرح موضوع توجه بیشتری به این امر مهم ملزوم داشته که اهم توجه به فضاهای لازم و استانداردها می باشد با این اوصاف، این... … فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 33 کیلوبایت قیمت: 15000 تومان مقدمه: پرداختن به موضوع کارگاه های چوب برای دانشجویان رشته صنایع دستی از اهمیت ویژه ای برخوردار می…

  • دانلود تحقیق در مورد حسابداری مالی و استانداردهای حسابداری، در قالب doc و در 25 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از ابتدای تحقیق: حسابداری زبان تجارت است، به طوری که حسابداران اطلاعات اقتصادی پیرامون سرمایه گذاری یا دیگر ویژگی های گسترده مربوط به… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 4500 تومان دانلود تحقیق در مورد حسابداری مالی و استانداردهای حسابداری، در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از ابتدای تحقیق: حسابداری زبان تجارت است، به طوری که حسابداران اطلاعات اقتصادی پیرامون سرمایه گذاری…

  • دانلود تحقیق آشنایی مقدماتی با استانداردهای مدیریت پروژه و استاندارد PMBOK2000، در قالب word و در 7 صفحه، قابل ویرایش. آشنایی مقدماتی با استانداردهای مدیریت پروژه و استاندارد PMBOK2000، تعریف پروژه/ مدیریت پروژه/ برنامه ریزی و کنترل پروژه، چارچوب دانش مدیریت پروژه/ انواع مدیریت پروژه... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 7 حجم فایل: 7 کیلوبایت قیمت: 3500 تومان دانلود تحقیق با موضوع آشنایی مقدماتی با استانداردهای مدیریت پروژه و استاندارد PMBOK2000، در قالب word و در 7 صفحه، قابل ویرایش. توضیحات: در این تحقیق، آشنایی مقدماتی با استانداردهای مدیریت…

  • حسابرسی اجاره ها 1-این بیانیه گزارش از اجازه ها توسط موجر و مستأجر و استانداردهای حسابرسی را نشان می دهد. در این اظهاریه اجاره به عنوان توافق انتقال های به منظور استفاده از ملک، زمین، تجهیزات، ... برای مدت زمان مشخص تعریف شده است. همچنین شامل توافقهایی که به عنوان اجاره تعریف نشده اند مثل قرار داد… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 46 حجم فایل: 26 کیلوبایت قیمت: 10500 تومان حسابرسی اجاره ها 1-این بیانیه گزارش از اجازه ها توسط موجر و مستأجر و استانداردهای حسابرسی را نشان می دهد.…

  • دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست مطالب، جداول و محاسبات مربوطه، موضوع و معرفی طرح، هزینه تجهیزات، طرفیت، سرمایه گذاری کل، سهم آورده متقاضی... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 15 حجم فایل: 72 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان دانلود طرح توجیهی با موضوع بسته بندی مواد غذایی، به ظرفیت 1400 تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال، در قالب pdf و در 15 صفحه، شامل: مقدمه و خلاصه ای از طرح…

بخشی از متن:

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این سازمان استانداردهای قابل اجرا در سطح بین المللی را تدوین کرده که در تمام کشورهای عضو به رسمیت شناخته می شوند و از بین آنها استانداردهای ایزو 9000 و 14000 متداول تر می باشند.

استانداردهای راهنما با شماره های 9000 و 9004 شامل دستورالعمل هایی برای ارشاد مدیران می باشند. استانداردهای ایزو 9001 زمانی استفاده می شود که سازمان همزمان در طراحی، تولید، نصب و راه اندازی، نوآوری و خدمات فعالیت دارد. استانداردهای ایزو 9002 جایی استفاده می شود که فعالیت های طراحی مورد نظر نیست و سازمان با استفاده از طراحی مورد نظر نیست و سازمان با استفاده از طرح های آماری، برای بهبود کیفیت فرآورده ها یا خدمات اقدام می نماید و نیازی به طراحی ندارد.

استاندارد ایزو 9003 زمانی به کار می رود که کیفیت فرآورده ها از طریق بازرسی نهایی تضمین می شود و ممکن است سیستم تولید و مدیریت کیفیت، استاندارد نباشد. استانداردهای سری ایزو 14000، مربوط به سلامت محیط زیست و سلامت مردم تحت عنوان Environmental management and control نیز توسط ایزو تدوین دو به اجرا گذاشته شده اند.

استانداردهای منطقه ای که توسط یک سازمان منطقه ای، جهت استفاده کشورهای منطقه تدوین می شود، استانداردهای ملی که مختص هر کشوری می باشد و استانداردهای سطح کارخانه ای که در هر شرکت، برای همان شرکت تدوین می شود، از دیگر سطوح استاندارد می باشند.

سطوح استانداردهای مؤسسه های بین المللی در مورد مواد غذایی توسط مؤسسه های بین المللی مانند FAO و WHO تدوین می شوند. از جمله استانداردهای کرکس با نام Codex Alimentarious Commission (CAC) هستند که توسط کمیته مشترک FAO و WHO تدوین می شوند و شامل استاندارد ویژگی ها، آین کار و یا به عبارت بهتر، آیین بهداشتی شرایط کار و دستور العملهای مربوط به آنها هستند. گروه دیگری از استانداردهای سطح مؤسسه های بین المللی، استانداردهای HACCP می باشند.

سیستم HACCP مخفف Hazard Analysis Critical Control Point به معنای تجزیه و تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی می باشد. لین سیستم در واقع ابزاری را به منظور شناسایی مخاطرات در محل وقوع یا بروز آنها از زمان کاشت، داشت و برداشت مواد اولیه تا محصول نهایی در اختیار مجریان سامانه قرار می دهد و حاصل اجرای آن محصولی سالم، بدون خطر و ایمن می باشد و مصرف کننده می تواند بدون کمترین نگرانی آنرا مصرف نماید.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • استاندارد
  • استاندارد غذایی
  • غذاهای کنسرو شده
  • انواع استانداردها
  • تحقیق صنایع غذایی
  • کار تحقیق رشته صنایع غذایی
  • دانلود تحقیق
  • استاندارد صنایع غذایی
  • استاندارد مواد غذایی
  • تحقیق استاندارد غذایی
  • دانلود استاندارد مواد غذایی

کلیک برای خرید