گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار…

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 38

حجم فایل: 207 کیلوبایت

قیمت: 4500 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 107 حجم فایل: 148 کیلوبایت قیمت: 11000 تومان دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: فهرست مندرجات · بخش اول: کلیات مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی اصطلاحات و تعریفات · بخش دوم: سازمان واحد تولیدی سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی سازماندهی…

  • تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 38 حجم فایل: 36 کیلوبایت قیمت: 5200 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس…

  • طرح توجیهی شیر ومحصولات لبنی در قالب word به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 30 حجم فایل: 213 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در زمینه شیر ومحصولات لبنی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. این فایل…

  • دانلود کارآموزی محصولات لبنی می ماس… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 70 حجم فایل: 87 کیلوبایت قیمت: 8000 تومان در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است: فهرست مطالب فصل اول مقدمه4 تاریخچه محصولات16 تاریخچه کارخانه18 ظرفیت تولید20 فصل دوم مواد اولیه مورد استفاده21 کنترل کیفیت آنها27 فصل سوم خطوط تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در مختلف تولید 29 سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب36 فصل جهارم تجهیزات آزمایشگاهی51 انواع مختلف آزمایشات64 استانداردها66 فصل پنجم نتیجه گیری68…

  • دانلود طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی، در قالب word، به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان... … فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: word تعداد صفحات: 71 حجم فایل: 148 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با تولید فرآورده های لبنی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید فرآورده های…

در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است:

مقدمه و شرح محل کار آموزی 1

گزارش کار 2

بویلر 2

تقسیم بندی بویلرها 3

شرایط آب تغذیه دیگ 4

موقعیت نصب بویلرها 5

مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار 5

ساختمان و بدنه بویلر 7

وسایل و اتصالات دیگ 8

وسایل کمکی به کار رفته در بویلرها 9

تله بخار 13

مشکلات معمول در تله های بخار 13

مشعل 15

چشم الکتریکی (فتوسل) 18

جرقه زن الکتریکی گازی 19

روش کنترل مشعل خودکار 19

سیکل سوخت 20

سیکل هوا و دود 22

مبدل حرارتی 23

انواع مبدل های پوسته و لوله 25

پمپ ها 27

پمپ های سری و موازی 28

عیوبی که ممکن است در سیستم کار به وجود آید 28

مقدمه

یکی از اهداف اساسی وبسیار مهم سیاست گذاران، ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت ومحیط کار با دانشگاه و دانشجو می باشد که هم در شکوفائی و رشد صنایع مؤثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل، آزموده و به مشکلات و نابسامانیهای علمی وعملی محیط کار آشنا شده و سرمایه و وقت خویش را در جهت رفع آنها مصروف نمایند، که برای جامعه در حال توسعه ما از ضروریات می باشد. با این مقدمه شاید اهمیت و جایگاه درس دو واحدی کارآموزی برا ما روشنتر شده و با نگاهی دیگر به آن بپردازیم.

اینجانب نیز در طی مدت حضور خود در محل کارآموزی (کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک) استفاده های علمی و عملی خوبی کسب نموده، هر چند با توجه به زمان محدود 240 ساعته به همه ریزه کاریهای محیط کار آموزی پی نبردیم واین کار به حداقل 2 تا 3 سال وقت نیازدارد، از اینرو شاید بهتر باشد واحد کارآموزی به دو قسمت تقسیم شده تا این نقیصه جبران گشته و ارتباط با محیط کار حفظ شود. محل کارآموزی ما از لحاظ تاسیسات (چه برودتی و چه حرارتی) بسیار گسترده بوده و می توان گفت درنوع خود بی نظیر می باشد؛ و ما از لطف خدا و زحمات پرسنل این محل توانستیم در دوره کارآموزی مطالب بسیار مفیدی بیاموزیم (ودراینجا جا دارد از زحمات این عزیزان کمال تشکر را داشته باشم) که اینجانب درگزارش کارآموزی خود به بررسی سیستم بخار پرداخته ام. درکارخانه جات و مراکز صنعتی حرارت دادن به محصولات به صورت مستقیم مقرون به صرفه نمی باشد ونیز، نیاز به فضای بسیار زیادی برای این کار می باشد که برای رفع این مشکل از روش حرارت به صورت غیر مستقیم استفاده می شود.

این فایل کاملا اصلاح شده و شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد.

(فایل قابل ویرایش است)

تعداد صفحات: 38

عبارات و واژگان کلیدی:

  • گزارش کار در کارخانه رامک
  • دیگ بخار
  • بویلر
  • دانلود گزارش کاراموزی در کارخانه لبنی رامک
  • طرح کارورزی در کارخانه رامک
  • خرید گزارش کارورزی کارخانه رامک
  • طرح کارآموزی در شرکت شیر پگاه
  • دانلود گزارش کارآموزی شرکت فراورده های لبنی رامک
  • کارآم

کلیک برای خرید