ذرت علوفه ای و سیلوی آن

ذرت یکی از مهمترین گیاهانی است که به عنوان غذای اصلی در بسیاری ازکشورهای آمریکای مرکزی وجنوبی، آفریقا و قسمتی از آسیا کشف شده ویکی از مهم ترین گیاهان تأمین کننده انرژی وپروتئین بوده وتولیدات سالانه آن نزدیک به 500 میلیون تن می باشد…

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 88

حجم فایل: 5,669 کیلوبایت

قیمت: 18000 تومان

ذخیره صفحه به صورت PDF

چند فایل مشابه:


  • دانلود گزارش کارآموزی با موضوع اصلاح ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی، در قالب word و در 67 صفحه، قابل ویرایش، شامل مقدمه، ذرت خوشه ای sorghum sp، اکولوژی سورگوم، خصوصیات گیاه شناسی سورگوم، انواع مختلف سورگوم، خصوصیات زراعی… فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 67 حجم فایل: 2,652 کیلوبایت قیمت: 4000 تومان دانلود گزارش کارآموزی با موضوع اصلاح ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی، در قالب word و در 67 صفحه، قابل ویرایش، شامل: مقدمه ذرت خوشه ای sorghum sp اکولوژی سورگوم خصوصیات گیاه شناسی سورگوم…

  • دانلود تحقیق آمار با موضوع رابطه بین سن اسب و علوفه مصرفی آن، در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش، شامل جدول شماره 1- فراوانی داده ها، بررسی سن اسب ها، جدول شماره 2- فراوانی سن اسب ها، نمودار میله ای نمودار سن اسب ها، نمودار دایره ای… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 78 کیلوبایت قیمت: 2700 تومان دانلود تحقیق آمار با موضوع رابطه بین سن اسب و علوفه مصرفی آن، در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش، شامل: جدول شماره 1- فراوانی…

  • طرح توجیهی یونجه و تولید علوفه در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل, دوره بازگشت سرمایه, فضای مورد نیاز, اشتغال زایی, سهم تسهیلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است… فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 65 حجم فایل: 92 کیلوبایت قیمت: 3000 تومان این طرح توجیهی در رابطه با یونجه و تولید علوفه می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده…

فهرست مطالب:

فصل اول: خصوصیات گیاه شناسی ذرت

شکل ظاهری یک بوته ذرت

خصوصیات بوتانیکی ذرت

طبقه بندی ذرت

رشد

اکولوژی ذرت

آب وهوا

آبیاری

کود

بررسی اثرات تنش آبی وکود پتاسیم بر عملکرد

ارقام ذرت علوفه ای

اثرات کاربرد پتاسیم وروی در زراعت ذرت علوفه ای

اثرات کود زیستی فسفاته بارور بر عملکرد ذرت علوفه ای

اثر کود آبیاری بر مصرف کود و آب بر ذرت علوفه ای

اثرات کاربرد باکتر یها محرک رشد (PGPR) بر عملکرد ذرت علو فه ای

فصل دوم: بررسی منابع

خصوصیات فنو لوژیکی

کاشت تا سبز شدن

کاشت تا انتقال مریستم رویشی به زایشی

کاشت تا کاکل دهی

گرده افشانی و کاکل دهی

خصوصیات رشد رویشی

تعداد برگ

سطح برگ

ارتفاع بوته

گل آذین نر

زاویه برگ

ماده خشک

تاریخ کاشت

تراکم بوته

تناوب، آئیش و روشهای نوین زراعت ذرت

تناوب وآئیش

روشهای زراعی نوین

اهمیت اقتصادی

کارآیی مصرف انرژی در ذرت

فصل سوم: سیلو

کشت ذرت برای تهیه علوفه تازه وسیلو

راه و روش نگهداری علوفه

عملکرد وبهره برداری

انواع مواد سیلوئی

سیلو ذرت

فوائد سیلو کردن نباتات علو فه ای

روش پر کردن سیلو

گنجایش سیلو

استفاده از مواد افزودنی در سیلو

انواع ساختمان سیلو

سیلوهای روی زمین

سیلو های نیمه زیرزمینی

سیلوهای زیر زمینی

روش کلی سیلو کردن گیاهان علوفه ای

سیلوی گرم

سیلوی معمولی (سرد)

سیلو کردن با افزایش مواد

سیلو کردن علوفه با رطوبت کم

آماده نمودن سیلو

تکنولوژی سیلو کردن ذرت

سیلو کردن گیاه کامل ذرت

سیلو کردن بلال ذرت

سیلو کردن بقایای ذرت

سیلو کردن بقایای ذرت با افزودن آب و نمک

سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با آب ملاس دار

سیلو کردن بقایای ذرت مخلوط با تفاله

کارخانه های الکل سازی یا تفاله آبدار چغندر

سیلوکردن بقایای ذرت مخلوط با

علوفه های سبز یا سایرعلوفه های آبدار

سیلو کردن چوب بلال ذرت

روش برداشت مواد سیلو شده

استفاده از سیلو در تغذیه دام

ارزیابی کیفیت مواد سیلو شده

مصرف علوفه سیلو شده در تغذیه دام

تذکرات و یادآوری ها

منابع

قسمتی از متن:

ذرت یکی از مهمترین گیاهانی است که به عنوان غذای اصلی در بسیاری ازکشورهای آمریکای مرکزی وجنوبی، آفریقا و قسمتی از آسیا کشف شده ویکی از مهم ترین گیاهان تأمین کننده انرژی وپروتئین بوده وتولیدات سالانه آن نزدیک به 500 میلیون تن می باشد. درایران نیزذرت به عنوان یک گیاه جدید درسال 1349 با تأسیس بخش تحقیقات ذرت وعلوفه درموسسه اصلاح وتهیه نهال وبذرهمراه با بررسیهای به نژادی وبه زراعی مورد توجه قرارگرفت. بطوری که درسال زراعی 81-80 سطح زیرکشت آن به مرز 218465 هکتاروتولید 45/1 میلیون تن رسید. کشت ذرت با توجه به تنوع آب وهوایی دربسیاری ازمناطق کشوربعد از برداشت غلات قابل گسترش است. در دنیا ودربین غلات ذرت بعد ازگندم و برنج ازلحاظ اقتصادی وسطح زیرکشت مقام سوم را داراست. ولی ازنظرکل تولید مقام اول را به خود اختصاص داده واین درحالی است که به دلیل سازش پذیری با شرایط اقلیمی مختلف، روز به روز دردنیا درحال گسترش بوده. به طوری که امروزاز عمده ترین محصولات مناطق نیمه گرمسیر و گرمسیر به شمار می آید. ذرت گیاهی است (c4) که از پتانسیل بالا برای تبدیل انرژی خورشیدی برخورداراست. سهم ذرت درتغذیه انسان 25-20%ودرتغذیه دام وطیور75-70% و دیگر فراورده های جانبی 5% می باشد، طبق آخرین آمارسطح زیرکشت ذرت درایران 000/300 هکتاراست که ازاین مقداردرحدود 000/50 هکتار (20%) به کشف ذرت سیلوی اختصاص دارد که استان تهران به 000/16 هکتارسطح زیرکشت ازنظرکاشت ذرت سیلوی دردرجه اول اهمیت قراردارد.

عبارات و واژگان کلیدی:

  • ذرت علوفه ای
  • سیلوی ذرت علوفه ای
  • طبقه بندی ذرت

کلیک برای خرید